Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Έχει και ...ΜΕΣΙ απόψε!

 
 
1
4
3
 

Ο Προπονητής της ΠΑΡΙ, ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ ΠΟΤΣΕΤΙΝΟ τι στόχους μπορεί να έχει με ΜΕΣΙ, ΝΕΪΜΑΡ, ΕΜΠΑΠΕ στην ομάδα του; Να πάρει το Πρωτάθλημα στην Γαλλία και φυσικά το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.

Όσον αφορά το ΣΑΜΠΙΟΝΑ δεν υπάρχει αντίπαλος. Στο Πρωτάθλημα των Αστέρων ξεκινάει σήμερα από το ΒΕΛΓΙΟ με αντίπαλο την ΜΠΡΙΖ.

Δεν τίθεται θέμα για το αποτέλεσμα αλλά, για την εμφάνιση του πιο μεγάλου φαβορί. Θα το δείξει και το ΜΕΓΚΑ [10ΜΜ] το ματς αυτό.

Πόση «ιστορία» μαζεμένη στο ΑΝΦΙΛΝΤ όπου η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ υποδέχεται την ΜΙΛΑΝ. Οι σωβινιστές Άγγλοι θεωρούν το Πρωτάθλημα τους ανώτερο ενώ οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν ρόλο στην διοργάνωση.

Έστω και δύσκολα η ΡΕΑΛ κερδίζει τα ματς στην ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΖΙΟΝ αλλά σήμερα θα έχει ένα πολύ πιο δύσκολο έργο κόντρα στην ΙΝΤΕΡ του ΣΙΜΟΝΕ ΙΝΤΖΑΓΚΙ.

Δύσκολο ματς για προβλέψεις. Πόση τύχη μπορεί να έχει ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ; Ακόμη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πετυχαίνει γκολ.

Η ΠΟΡΤΟ πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Δεν είναι η περσινή ομάδα. Έχει αποδυναμωθεί αισθητά φέτος η ΛΕΙΨΙΑ. Αλλά ούτε και η ΣΙΤΙ βρίσκεται στα καλύτερα της.

Στο «ΙΤΙΧΑΝΤ» πάντως έχει τον πρώτο λόγο. «Λεπτές ισορροπίες» για ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ και ΑΓΙΑΞ. Ένα ματς το οποίο μπορεί να έχει αρκετή ισοπαλία.

Με την φόρα που έχει πάρει ο ΧΑΑΛΑΝΤ σιγά μην τον σταματήσει η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ. Πάντως δεν είναι και «φαινόμενο» σταθερότητας η Γερμανική ομάδα.

Πως βρέθηκε μέσα σε όλα αυτά τα μεγάλα «ονόματα» η ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ. Επιτυχία και μόνο η συμμετοχή της.

Θα ζήσει την εμπειρία χωρίς να έχει τίποτα να χάσει. Με αντίπαλο την έμπειρη ΣΑΧΤΑΡ θέλει πρώτα από όλα μια καλή εμφάνιση...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n