Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

"Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν... τρώω γκολ"

 
 
1
4
3
 

Πολύ ωραίο το τραγουδάκι του Μανώλη Μητσιά «Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν ...τραγουδάω». Θα μπορούσε να το πει καλύτερα ο γκολκήπερ της ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ, ο 28χρονος Γιώργος Αθανασιάδης.

«Με λένε Γιώργο και ποτέ δεν τρώω ...γκολ». Η μεγαλύτερη επιτυχία του Μολδαβικού Ποδοσφαίρου είχε Πρωταγωνιστή έναν Έλληνα. Όταν η ΑΕΚ απέκτησε τον Στάνκοβιτς ένας από τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη έπρεπε να αποχωρήσει.

Η πρόταση για δανεισμό και μάλιστα με οψιόν αγοράς του άνοιξε τον δρόμο. Υπήρχε άλλωστε και η πιθανότητα συμμετοχής στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Χθες το βράδι η ΡΕΑΛ επέστρεφε μετά από καιρό στο «ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ» και ο αντίπαλος έμοιαζε ιδανικός για μια καλή εμφάνιση και νίκη.

Υπήρχε άλλωστε και το εντυπωσιακό «διπλό» κόντρα στην ΙΝΤΕΡ. Οι «ειδικοί» λένε πως η καλή εμφάνιση ενός «άσσου» φαίνεται από την πρώτη επέμβαση και ο Αθανασιάδης έδειξε από νωρίς ότι θα έβαζε πολύ δύσκολα στους παίκτες της «Βασίλισσας», ακόμη και στον χαρισματικό Καρίμ Μπενζεμά.

Από τον οποίο «νικήθηκε» μόνο από τα 11 βήματα σε μία εκτέλεση πέναλτι στην οποία διάλεξε την σωστή γωνία. Όταν απέκρουσε ένα τετ-α-τετ του Μόντριτς ο Κροάτης μέσος φάνηκε τόσο απογοητευμένος.

Το τελικό σφύριγμα με όλους τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν το τελικό 1-2, αγκαλιάζοντας τον κορυφαίο όχι μόνο του ματς αλλά και ολόκληρης της αγωνιστικής έκανε υπερήφανους και όλους τους Έλληνες που είδαν το ματς.

Είναι τρίτος γκολκήπερ στην κορυφαία Διασυλλογική διοργάνωση μετά τους Χιώτη και Βλαχοδήμο ενώ μετά από αυτή του την εμφάνιση δικαιωματικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ΦΑΝ ΣΧΙΠ πρέπει να τον καλέσει στην Εθνική...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n