Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Με την "πλάτη στον τοίχο ο Σόλσκιερ"...

 
 
1
4
3
 

Η χθεσινή ημέρα του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ είχε ...35γκολ αφού πλέον δεν υπάρχει ομάδα που δεν παίζει επιθετικά.

Αναγκάστηκε ακόμη και η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Και η σημερινή έχει ενδιαφέροντα ματς και σε ένα από αυτά μπορεί να κριθεί η τύχη και του προπονητή. Στο «ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΦΟΡΝΤ» η ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ υποδέχεται την ΑΤΑΛΑΝΤΑ και μετά την ήττα από την ΛΕΣΤΕΡ τα περιθώρια για τον ΣΟΛΣΚΙΕΡ έχουν «στενέψει». Ακούστηκε ακόμη και το όνομα του ΖΙΝΕΝΤΙΝ ΖΙΝΤΑΝ. Αν κρίνουμε βέβαια από τις δηλώσεις ΠΟΓΚΜΠΑ οι παίκτες δεν φαίνεται να τον «γουστάρουν» και πολύ...

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ κατάφερε να «γυρίσει» το ματς με την ΒΑΛΕΝΘΙΑ και έδωσε κάποια «σημάδια» ζωής αν και βρίσκεται στην έβδομη θέση του Πρωταθλήματος. Σήμερα υποδέχεται την ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ και μπορεί να συνεχίσει το σερί. Όσο για τον ΚΟΥΜΑΝ; Αφού βαρέθηκαν να τον επικρίνουν τώρα τον στηρίζουν.

Στην έδρα της η ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Και η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ μπορεί να μην αποτελέσει εξαίρεση. Αν και η κάτοχος του ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ δεν είναι τυχαία ομάδα. Έχει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Στην λεπτομέρεια θα κριθεί το ματς.

«Άστραψε και βρόντηξε» η ΜΠΑΓΕΡΝ μετά την διακοπή και την ήττα από την ΑΪΝΤΡΑΧΤ. Πέτυχε πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο και διέσυρε την ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ είναι καλή ομάδα παίζει στην έδρα της αλλά δεν είναι στα «κυβικά» των Βαυαρών τους οποίους απασχολεί περισσότερο ο νέος τραυματισμός του ΝΤΕΙΒΙΣ παρά το σημερινό ματς.

Τέλος η ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ και η ΒΟΛΦΣΠΟΥΡΓΚ είναι δύο ομάδες που μπορούν να πάνε ένα ματς σε οποιαδήποτε αποτέλεσμα. Τους αρέσει να παίζουν επιθετικά και τα γκολ θα είναι πολλά. Όπως και στο ΑΓΙΑΞ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Μόνο που στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ σκόραρε μόνο ο ΑΓΙΑΞ.

Αρχίζει να βρίσκει «πατήματα» η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ και προσπαθεί να ξεπεράσει την μετά ΡΟΝΑΛΝΤΟ εποχή. Κέρδισε το ντέρμπι με την ΡΟΜΑ και θέλει κόντρα στην ΖΕΝΙΤ να δώσει συνέχεια. Αν την ενδιαφέρει η ΕΥΡΩΠΗ; Για την «ΒΕΚΙΑ ΣΙΝΙΟΡΑ» μιλάμε...

Δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα που πήρε το Πρωτάθλημα η ΛΙΛ. Σε Γαλλία και Ευρώπη είναι από μέτρια έως κακή και η ΣΕΒΙΛΛΗ έχει την δυνατότητα να πάρει αποτέλεσμα. Η οποία μπορεί να μην «βγάζει μάτια» αλλά μπορεί και κερδίζει. Το ίδιο μπορεί να γίνει και σήμερα.

Υπάρχει διαφορά σε όλα τα επίπεδα μεταξύ ΤΣΕΛΣΙ και ΜΑΛΜΕ. Έτσι εύκολα ή δύσκολα οι «μπλέ» του ΤΟΥΧΕΛ αναμένεται να κερδίσουν. Έστω και αν δεν παίζουν καλά τελευταία. Με την ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ χρειάστηκε η εκπληκτική εμφάνιση του γκολκήπερ ΜΕΝΤΙ για να έρθει το τρίποντο.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n