Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Μπορεί την έκπληξη η Βιγιαρεάλ, φαβορί η Τσέλσι...

 
 
1
4
3
 

Δύο ματς με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον σήμερα για το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ αλλά, από τις τέσσερις ομάδες η μοναδική που έχει δυνατότητες για ΤΕΛΙΚΟ είναι η ΤΣΕΛΣΙ.

Οι υπόλοιπες είναι υποχρεωμένες να προσπαθήσουν και να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες έχουν αφού ιδιαίτερα στα αουτσάιντερ δεν υπάρχει άγχος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ποιος φοβάται την «Βέκια Σινιόρα;»

Η υπεροψία δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος ιδιαίτερα για μία μεγάλη ομάδα έστω και αν φέτος όσον αφορά το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ δεν είναι φαβορί ούτε καν «στα χαρτιά». Ο Προπονητής της Γιουβέντους Αλέγκρι σίγουρα θα μετάνιωσε για την δήλωση του «Αν θέλει ο Ρονάλντο μπορεί να φύγει». Από την ημέρα που αποχώρησε ο Πορτογάλος η «Βέκια Σινιόρα» έγινε μία ομάδα που δεν την «φοβάται» κανένας. Έμεινε μόνο το «όνομα». Δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την ...Τορίνο. Μπορεί να πήρε τον Βλάχοβιτς από την Φιορεντίνα αλλά, τι σχέση έχει η μία φανέλα με την άλλη; Δεν φτάνει μόνο Σέρβος, ενώ ο Ντιμπάλα μπορεί να είναι καλός παίκτης αλλά, όχι ηγέτης. Αυτή η «έκδοση» της Γιουβέντους θα δυσκολευτεί πολύ σήμερα κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το αργό κέντρο άμυνας έχει σημαντικό πρόβλημα κόντρα στους ταχύτατους επιθετικούς του «κίτρινου υποβρύχιου». Η ομάδα του Ουνάι Έμερι δίνει πάντα ρυθμό στο ματς και οι Ιταλοί πρέπει να ακολουθήσουν. Δεν πρέπει να μείνουν πίσω και να περιμένουν. Αυτό το σύστημα τους με τα δύο σέντερ φορ [Βλάχοβιτς - Μοράτα] δεν είναι και το ιδανικό να παίξουν αντεπιθέσεις. Εκ των πραγμάτων και της «φιλοσοφίας» των φιλοξενουμένων έχει αρκετή ισοπαλία αυτό το ματς, αφού όταν δεν μπορείς να το κερδίσεις, φροντίζεις τουλάχιστον να μην χάσεις.

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΛ

Σεβασμός στην Πρωταθλήτρια...

Έφτανε ένα γκολ του ΚΑΪΛ ΧΑΒΕΡΤΣ στον περσινό Τελικό για να πάρει μία σπουδαία ομάδα η ΤΣΕΛΣΙ και ένας ακόμη πιο σπουδαίος Προπονητής ο ΤΟΜΑΣ ΤΟΥΧΕΛ τον τίτλο. Ο Γερμανός έχει μία μοναδική ικανότητα να προσαρμόζει όλες τις ομάδες στο σύστημα που αυτός θέλει και όσον αφορά την τακτική είναι από τους κορυφαίους στον κόσμο. Πόσο καλά είχε «διαβάσει» την ΣΙΤΙ που ήταν το μεγάλο φαβορί. Φέτος όσον αφορά το ρόστερ οι «μπλε» είναι ακόμα καλύτεροι αφού ήρθε και ο Λουκάκου. Δεν μπορεί όμως η φόρμα να είναι παρατεταμένη. Θα υπάρξει και κάμψη εκτός του ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να εκπλήσσει για πάντα, κάποια στιγμή θα καταλάβουν τον τρόπο που παίζει. Ναι θα γίνει μικρότερη αναφορά στην ΛΙΛ γιατί ήδη έχει κάνει υπέρβαση. Το ότι έφτασε στους «16» είναι επιτυχία και πλέον αγωνίζεται χωρίς άγχος. Επιθετικά έχει δυνατότητες αλλά η άμυνα της δέχεται εύκολα γκολ. Και αυτό μία «κυνική» ομάδα όπως είναι η ΤΣΕΛΣΙ θα το εκμεταλλευτεί...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n