Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Κάτι τρέχει με την ...Τσέλσι!

 
 
1
4
3
 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΕΛΣΙ, Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν είναι δυνατόν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον Τούχελ και τους παίκτες του.

Εκτός όλων των άλλων ο Γερμανός τεχνικός μετά από 12 χρόνια γάμου, χώρισε. «Καμπανάκι» η εντός έδρας ήττα από την Μπρέντφορντ. Το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ όμως είναι διαφορετικό, πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η ΡΕΑΛ.

Πιο ομάδα η «μπλέ» με ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Ένα «δεμένο» σύνολο. Η ομάδα του Αντσελότι όπως έδειξε και στα ματς με την Παρί, στηρίζεται σε ορισμένες μονάδες, όπως ο Μπενζεμά και ο Μόντριτς.

Ο μ.ο ηλικίας είναι σαφώς μεγαλύτερος στην «Βασίλισσα» και μπορεί να έχει πρόβλημα κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα την τρέξει πολύ.

Είναι φανερό πως αυτή η «κόντρα» δεν θα κριθεί σε ένα ματς αλλά στα 180' μπορεί και περισσότερο. Θα βγάλει αντίδραση η ομάδα του Λονδίνου ή θα επηρεαστεί από τις δύσκολες συνθήκες; Θα δούμε...

Η ΜΠΑΓΕΡΝ είναι τόσο «χαλαρή» στην Μπουντεσλίγκα που παίζει σε ματς με 12 παίκτες όπως αυτό με την ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ το οποίο μάλιστα κινδυνεύει να χάσει. Δεν υπάρχει όμως πρόβλημα, γιατί στην Γερμανία δεν έχει αντίπαλο. Επέστρεψαν σχεδόν όλοι στους Βαυαρούς, ο Γκορέτσκα μάλιστα σκόραρε στο τελευταίο ματς και αναμένεται μόνο ο Ντέιβις, όλοι ελπίζουν με την Λίβερπουλ.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει η ομάδα του Χάνσι Φλίκ να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Βιγιαρεάλ η οποία έχασε από την ουραγό Λεβάντε αλλά, αυτό δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν.

Το «πάθημα» με την Γιουβέντους έγινε «μάθημα» αλλά, οι Γερμανοί θα πάνε «υποψιασμένοι» στην γραφική πόλη της Ισπανίας. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έχει κάνει ήδη υπέρβαση και είναι δύσκολο να αποκλείσει δύο τόσο μεγάλα «ονόματα».

Είναι προπονητής των επιτυχιών ο Ουνάι Έμερι αλλά, το «πρόβλημα» που πρέπει να αντιμετωπίσει είναι εξαιρετικά δύσκολο.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n