Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Η επιστροφή του "ΛΕΒΑ"...

 
 
1
4
3
 

Έγινε χθες η κλήρωση του φετινού ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ το οποίο θα ξεκινήσει 6-7 Σεπτεμβρίου και ευτυχώς κάθε εβδομάδα θα έχουμε «δράση».

Από τότε που ο ΠΛΑΤΙΝΙ ήθελε την διεύρυνση» του θεσμού οι όμιλοι έγιναν οκτώ από τέσσερις ομάδες ο καθένας.

Στο σύνολο δηλαδή 32, με τις δύο πρώτες να παίρνουν την πρόκριση για τους «16». Συνήθως μία τετράδα ονομάζεται αυτή του «θανάτου» αφού έχει τρεις πολύ καλές ομάδες και ένα ...αουτσάιντερ.

Μία τέτοια είναι στον τρίτο όμιλο με ΜΠΑΓΕΡΝ, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΙΝΤΕΡ και ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ. Ένα μεγάλο «όνομα» δυστυχώς δεν θα συνεχίσει στην κορυφαία διοργάνωση.

Αυτό δεν είναι τόσο σημαντική «είδηση» όσο η επιστροφή του ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ στην ALLIANZ ARENA. O χαρισματικός σκόρερ μετά από 8 χρόνια προσφοράς και εντυπωσιακής καριέρας αποφάσισε φέτος να αλλάξει φανέλα και να φορέσει αυτή της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ.

Αντιμέτωπος λοιπόν με συμπαίκτες που πανηγύρισαν τόσα χρόνια πολλές επιτυχίες, πάρα πολλά γκολ και το εκπληκτικό ρεκόρ κόντρα κόντρα στην ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ όταν σε 9' βρήκε πέντε φορές δίχτυα, ενώ ήταν πρωταγωνιστής όταν η νυν ομάδα του έχανε από τους Βαυαρούς με 8-2.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν πετύχει γκολ δεν θα πανηγυρίσει. Σίγουρα οι φίλαθλοι δεν έχουν ξεχάσει την προσφορά του και θα τον υποδεχθούν ανάλογα. Γιατί εκτός από σπουδαίος παίκτης είναι και εξαιρετικός άνθρωπος.

Στον ΜΠΕΝΖΕΜΑ πήγε ο τίτλος του καλύτερου παίκτη της προηγούμενης χρονιάς δικαιολογημένα, αφού ο Γάλλος στα 35 του διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

Και το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ θα είναι το ιδανικό «ζέσταμα» για το ΜΟΥΝΤΙΑΛ στο ΚΑΤΑΡ που ξεκινάει στα τέλη Νοεμβρίου...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n