Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Στον δρόμο για την ...ΠΟΛΗ!

 
 
1
4
3
 

Για πρώτη φορά από τότε που έγινε ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ το ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ, ο ΤΕΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ.

Την Τρίτη ξεκινάνε την προσπάθεια τους οι τέσσερις από τις οκτώ ομάδες. Οι υπόλοιπες παίρνουν σειρά την Τετάρτη. Από την αρχή της διοργάνωσης δεν υπήρχε το ακλόνητο φαβορί αν και η ΡΕΑΛ έχει δημιουργήσει μία παράδοση που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Αυτός που κέρδισε τον ...Γκουαρντιόλα

Ήταν στην ΤΣΕΛΣΙ ο Τόμας Τούχελ όταν στον ΤΕΛΙΚΟ που είχε Αγγλικό «εμφύλιο» κατάφερε να κερδίσει τον Γκουαρντιόλα με ένα γκολ του επίσης Γερμανού, Κάιλ Χάβερτζ. Ο κόουτς Νάιγκελσμαν μετά από από ενάμιση χρόνο στον πάγκο των Βαυαρών αποτέλεσε παρελθόν και ήρθε ο 51χρονος συμπατριώτης του, ο οποίος λίγες ημέρες μετά αποκλείστηκε στο Κύπελλο Γερμανίας από την ...ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ.

Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στους Πρωταθλητές Γερμανίας αφού πέντε παίκτες [Νόιερ, Μανέ, Σανέ, Κνάμπρι, Μουσιάλα] είχαν προβλήματα που πρέπει να λυθούν πριν την συνάντηση με τους «Πολίτες». Στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ η ΜΠΑΓΕΡΝ συνεχίζει αήττητη με έξι νίκες στον όμιλο και δύο στα ματς νοκ-άουτ με την ΠΑΡΙ.

«Δεν θα έχω καταφέρει τίποτα στην καριέρα μου αν δεν πάρω το ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ», τόνισε ο ΠΕΠ και έχοντας έναν «αφηνιασμένο» Χάαλαντ στην ομάδα του ελπίζει φέτος να τα καταφέρει. Το Πρωτάθλημα στην Αγγλία έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αν και μειώθηκε η διαφορά από την ΑΡΣΕΝΑΛ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η ΣΙΤΙ δεν έχει «βαριά» φανέλα. Πως όμως θα την αποκτήσει αν δεν πάρει έναν τον κορυφαίο Ευρωπαϊκό τίτλο;

Η ΜΠΑΓΕΡΝ «μεταμορφώνεται» στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και στο «Εμιρέιτς» θα γίνει «μάχη». Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πολύ δύσκολο να κριθεί η πρόκριση σε ένα ματς. Θα χρειαστούν 180 λεπτά σίγουρα, μπορεί και παραπάνω.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΙΝΤΕΡ

ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ η ΜΠΕΝΦΙΚΑ...

Όταν στο Καμπιονάτο δεν μπορεί να κερδίσει την ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ η ΙΝΤΕΡ σίγουρα δεν στέλνει «μήνυμα» υπεροχής στην ΜΠΕΝΦΙΚΑ που θα αντιμετωπίσει στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ έστω και αν έχει πιο «βαριά» φανέλα. Ο προπονητής των «Αετών» Σμίντ, διαπίστωσε ότι η Ιταλική ομάδα παρουσιάζει σημάδια κόπωσης αλλά, διαθέτει εμπειρία και ποιότητα.

Η δική του όμως ένα στοιχείο που στο Ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο. ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Ένας ακόμη Έλληνας διακρίνεται στην πιο σημαντική διοργάνωση. Ο γκολκήπερ της ΜΠΕΝΦΙΚΑ, Οδυσσέας Βλαχοδήμος ζει το «όνειρο του» και ελπίζει να φτάσει μέχρι το φινάλε.

Τα καταφέρνει καλά η Πορτογαλική ομάδα στην έδρα της αφού σε αυτή είχε βάλει τις «βάσεις» για να αποκλείσει την Γιουβέντους. Και εδώ θα γίνει «μάχη» στα δύο παιχνίδια...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n