Champions League

 

katevas 2024 1139X350

 

Φαβορί και αουτσάιντερ...

 
 
1
4
3
 

Μετά τους Γκαρσιά και Ματσάρι η ΝΑΠΟΛΙ θα έχει στον πάγκο της τρίτο προπονητή τον Φραντζέσκο Καλτσόνα, ο οποίος μπορεί να μην είναι κάποιο μεγάλο όνομα, ξέρει όμως πολύ καλά τους παίκτες των «Παρτενοπέι».

Η Πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα και θα προσπαθήσει να βρει τον καλό της εαυτό στο ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ. Είναι εύκολο; Καθόλου. Στο «ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ» θα παρουσιαστεί μία ομάδα η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί «μπερδεμένη». Και θα είναι το αουτσάιντερ. Φαβορί η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ; Μπορεί; Αναρωτιέται κανείς τι κίνητρο διάκρισης μπορεί να βρει ο κόουτς ΤΣΑΒΙ όταν έχει ανακοινώσει την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν και όλοι στο κλάμπ, ψάχνουν ήδη τον «διάδοχο του». Σε κάθε περίπτωση είναι σε κάπως καλύτερη μοίρα η ομάδα του και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θα την δώσει προβάδισμα ενόψει «ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ».

Έχει απομακρυνθεί πλέον από την διεκδίκηση του τίτλου στην Πορτογαλία και ο Σέρτζιο Κονσεισάο δεν «μασάει» τα λόγια του. «Είναι η ομάδα που θα μας δημιουργήσει τις περισσότερες δυσκολίες» τόνισε αναφερόμενος στην ΑΡΣΕΝΑΛ. Το θέμα πλέον για την ΠΟΡΤΟ δεν είναι αν θέλει αλλά, αν μπορεί. Να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα δώσει αξία στην ρεβάνς. Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη η ΑΡΣΕΝΑΛ αλλά, η πορεία της στην Ευρώπη δεν είναι τόσο εύκολη όπως έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν. Μπορεί να ξεπεράσεο το «εμπόδιο» της ΠΟΡΤΟ; Σίγουρα ναι, αν και οι σωβινιστές Άγγλοι θεωρούν την ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ανώτερη του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...