Νέα Euro - Mundial

 

katevas 2024 1139X350

 

Το καλύτερο EURO...

 
 
1
4
3
 

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης οι προβλέψεις δεν ήταν και οι πλέον ευοίωνες. Έξη όμιλοι, με τέσσερις ομάδες ο καθένας από τους οποίος στους «16» θα έφταναν οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Μεγαλύτερο πρόβλημα η ΚΟΥΡΑΣΗ. Πολλοί παίκτες στις ομάδες τους είχαν ξεπεράσει τα 60 ματς και σε σύντομο χρονικό διάστημα λόγω πανδημίας.

Δεν ξεκίνησαν καλά οι αγώνες αφού πολύ νωρίς η «κατάρρευση» του ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ στο ματς της ΔΑΝΙΑΣ με την ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ «πάγωσε» εκατομμύρια φιλάθλους.

Οι γιατροί αυτού του αγώνα έγιναν οι μεγάλοι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ αφού στην κυριολεξία έφεραν «πίσω» τον 29χρονο Δανό παίκτη της ΙΝΤΕΡ.

Και όμως οι συμπαίκτες του κατάφεραν να το ξεπεράσουν και μέχρι τον χθεσινό ημιτελικό του αφιέρωναν κάθε επιτυχία. Ότι και να γίνει στον ΤΕΛΙΚΟ της Κυριακής ανάμεσα σε ΑΓΓΛΙΑ και ΙΤΑΛΙΑ το καλύτερο EURO μέχρι τώρα είναι γεγονός.

Και αυτό γιατί ακόμη και η πιο «αδύναμη» θεωρητικά ομάδα προσπαθούσε να παίξει. Πολλά εύσημα και στους Προπονητές που δεν φοβήθηκαν σε καμία στιγμή τον καλύτερο αντίπαλο.

Όταν ακόμη και η ΙΤΑΛΙΑ η επιτομή του αμυντικού παιχνιδιού με τον σπουδαίο ΜΑΝΤΣΙΝΙ στον πάγκο έπαιζε τόσο επιθετικά το θέαμα ήταν γεγονός.

Ποιο ήταν το καλύτερο ματς; Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς. Ήταν πολλά αυτά που σε καθήλωναν σε κερκίδα και ...καναπέ. Τρία από τα μεγάλα φαβορί, ΓΑΛΛΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ έφυγαν νωρίς ενώ το ΝΟ1 της παγκόσμιας κατάταξης, ΒΕΛΓΙΟ για μία ακόμη φορά απογοήτευσε.

Όσο για την κάλυψη από τον ΑΝΤ1; Ο καθένας έχει την κρίση του. Απλά σε μερικά ματς θα ήταν καλό μόνο να βλέπαμε παρά να ...ακούμε.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n