Δημήτρης Στάθης

"Ο Ρωμιός έχει ...μόνο φιλότιμο"...

arvithas

Ήταν μία ταινία που ο Λάμπρος Κωνσταντάρας την «απογείωσε». Ναι, ο «Ρωμιός έχει φιλότιμο» αλλά, στο Ποδόσφαιρο μόνο από αυτό.

Για το Ποδόσφαιρο μας το έχει γράψει πολλές φορές. Δεν είναι στο DNA μας. Κοιτάξτε, μία χώρα ακριβώς η δική μας. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ.

Τι παίκτες έχει βγάλει και έναν από τον κορυφαίο του κόσμου. Δεν μπορείς να πας πουθενά, όταν θα χρειαστεί ποιότητα με παίκτες όπως ο Σιώπης και ο Κουρμπέλης. Παίζαμε ένα ματς ΤΕΛΙΚΟ και φτάσαμε στο σημείο να ...πανηγυρίζουμε όταν κόβαμε τον Κβαρατσχέλια.

Ένα σουτ του Μπακασέτα με κόντρα που απέκρουσε ο Μαμαρντασβίλι και η κεφαλιά του Μαυροπάνου στο δοκάρι, όλες και όλες οι τελικές. Άλλωστε δεν υπάρχουν πλέον αμυντικά χαφ που απλά να τρέχουν και να δίνουν « μάχες».

Πρέπει να ξέρουν μπάλα. Στην Εθνική Γερμανίας στην θέση αυτή παίζουν ο Τόνι Κρόος και ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Μετά από τόσα χρόνια βγάλαμε έναν ξεχωριστό παίκτη όπως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και πρέπει να τον προσέξουμε ως «κόρη οφθαλμού».

Τώρα, που η αποτυχία σας είναι δεδομένη κύριε Πογιέτ, το συμβόλαιο σας λήγει σε τρεις δεν ξέρουμε αν ποτέ θα μπορέσετε να απαντήσετε στην ερώτηση, «Τι θα γινόταν αν το βράδυ της Τρίτης στην Τιφλίδα έπαιζε με την κυανόλευκη, ο Κώστας Φορτούνης». Σε ένα ματς που έπρεπε να έχουμε ξεχωριστά στοιχεία και όχι μόνο την άμυνα, δείξαμε ότι δεν το έχουμε.

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
 

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

PALAMAS XOROS 2024