Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Ultras Gate-3: "Μάνα Καρδίτσα θα σε σηκώσουμε ξανά"

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΣΑ, Ultras Gate-3 με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στα χωριά του νομού μας.

Αναλυτικά:

"Μάνα Καρδίτσα θα σε σηκώσουμε ξανά!

Η κατάσταση που επικρατεί και οι συνθήκες που βρίσκονται τα χωριά δεν περιγράφονται ούτε σε ειδήσεις στα κανάλια ούτε σε φωτογραφίες στο ίντερνετ. Όσοι τα ζήσαμε από κοντά θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στις μνήμες μας και δεν πρόκειται να ξεχαστούν ποτέ και ούτε θα το αφήσουμε να λησμονηθούν. Αυτό που έγινε στη περιοχή μας ήταν η μεγαλύτερη καταστροφή που υπήρξε ποτέ στα χρονικά και δυστυχώς για όλους μας το μέλλον προμηνύεται πολύ ζοφερό.

Όλο το ζωικό και φυτικό κεφάλαιο που έτρεφε χιλιάδες νοικοκυριά και τάιζε τη χώρα έσβησε σε μια μέρα, όλα τα χωριά του κάμπου μας που μετρούν αμέτρητες πληγές χωρίς να ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αν δεν υπήρχε η αλληλεγγύη του κόσμου πλέον θα μιλήσουμε για μια κατάσταση που ήταν ήδη τελειωμένη. Όμως με πείσμα στους καιρούς, με πόνο για τις περιουσίες και τις ζωές μας, με κίνδυνο ακόμη και τις ζωές μας και με ανυπολόγιστα οικονομικά κόστη, συνεχίζουμε με κάθε μέσο που έχει ο καθένας και η καθεμία μας να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να Αναγεννήσουμε ξανά από τις στάχτες ότι έχει απομείνει.

Προέχει πάνω απ' όλα η αποκατάσταση των ανθρώπων που ζουν στοιβαγμένοι ανά εκατοντάδες στα κλειστά γυμναστήρια της Καρδίτσας, άνθρωποι κάθε ηλικίας με προβλήματα υγείας, χωρίς τουαλέτες συνθήκες υγιεινής και ότι άλλο μπορεί να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη και ανθρώπινη πάνω απ' όλα.

mpogas

Αν αυτή λύση δεν βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες ο κόσμος θα διεκδικήσει μαζικά και μαχητικά αυτό που αναλογεί στα μέτρα κάθε υγιή σκεπτόμενου ενεργού πολίτη και θα το καταφέρουμε με κάθε κόστος. Για όλους αυτούς που θεωρούν τις ζωές μας αναλώσιμες κρατάμε βαθειά ριζωμένη μια μακρά υπόσχεση...

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ήρθαν στη πόλη μας και ενώσαμε δυνάμεις για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, πολύ περισσότερα στα μέτρα που μας αναλογεί θυμίζοντας πως ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα βασισμένοι στις δικές μας και μόνο πλάτες!

Οι μέρες που έρχονται θα μας βρουν στη πρώτη γραμμή όπως κάναμε πάντα. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν ξέρουν που θα μας βρουν. Οι τύποι του καναπέ και του εύκολου σχολιασμού στα σοσιαλ μέντια δεν έχουν θέση σε εμάς.

Οπαδός=άνθρωπος=ενεργός πολίτης".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n