Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Ultras Gate-3: "Καλούμε τον κόσμο της ΑΣΑ να δώσει βροντερό παρόν"

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΣΑ "Ultras Gate-3" ενόψει του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

"Έπειτα από τα απίστευτα των υπεύθυνων-ανεύθυνων τα τελευταία εικοσιτετράωρα που θα άφηναν την ομάδα χωρίς κόσμο με γήπεδο κλειστό λόγω πυροπροστασίας τελικά λύθηκε. Σε αυτή τη πόλη που όλα τα έχουμε λυμένα δεν θα μπορούσε να έλειπε και αυτό το ζήτημα του γηπέδου που ευτυχώς για αυτούς διευθετήθηκε εγκαίρως!

Καλούμε το κόσμο της Αναγέννησης να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο από νωρίς για να βοηθήσουμε την ομαδάρα μας να πάρει το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει.

Ζητάμε από την διοίκηση της ΑΣΑ και της ΑΕΛ να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανοιχτεί η κερκίδα των φιλοξενουμένων, να δοθούν εισιτήρια και να διασφαλιστεί η μετακίνηση των φιλάθλων της Λάρισας στο γήπεδο μας. Επιτέλους ας γίνουν τα αυτονόητα κι αν δεν μπορούν αυτοί ας αφήσουν τους οπαδούς να το κάνουν μόνοι τους όπως έχει γίνει στο γήπεδο μας πολλές φορές να βάλουμε οπαδούς στο πέταλο και όχι μόνο έπειτα από μεταξύ μας συνενόηση.

Δίνουμε το ραντεβού μας τη Κυριακή στη Πλατεία Πλαστήρα στις 12:00 και από εκεί θα ακολουθήσει πορεία στο γήπεδο. Θα υπάρχουν στο χώρο λίγα κομμάτια κοντομανικα UG3-GGC, αυτοκόλλητα και προπώληση εισιτηρίων και διαρκείας!

Όλοι εκεί με φωνή και πάθος στη γωνιά μας για μια ξεχωριστή κερκίδα που θα μείνει..."

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

noshleia sto spiti cover

ilios

438137502 1419981171987913 1526957728933201061 n