Στίβος

 

katevas 2024 1139X350

 

Στην Κύπρο ο Φωκιανός!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ο Θανάσης Δεληγιάννης βρίσκεται στην Κύπρο μαζί με τους αθλητές του Ανδρέα Παπαστεργίου και Όλγα Φιάσκα, που προπονείται στην Καρδίτσα και είναι από τις μεγάλες ελπίδες του βάδην στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία είναι η βασική αρχή των ανθρώπων του Φωκιανού για την καλύτερη δυνατή προπόνηση εν όψη των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν.

Γίνεται μια δυο φορές τον χρόνο και αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή ετοιμότητα των αθλητών, ενόψει των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν

Στην Κύπρο σε μια ιδανική τοποθεσία στο αθλητικό κέντρο στίβου του ΓΣΠ στην Λευκωσία προετοιμάζεται Φωκιανός κάτω από πολύ ήπιες καιρικές ιδανικές συνθήκες 20 βαθμοί

Οι αγώνες στόχοι των αθλητών είναι το πανελλήνιο, βαλκανικό μεσογειακοί νέων πανευρωπαϊκούς αγώνες και πρόκριση μέσω ranking σε Ολυμπιακούς.

Ο Φωκιανός στηρίζει τους αθλητές του σε όλες τις φάσεις, δημιουργεί βάσεις για την καλύτερη και ποιοτικότερη προπόνηση τους ώστε να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε αγώνες .

Οι αθλητές μας με την βοήθεια των προπονητών τους έχουν αναδείξει τον Φωκιανό στα πρώτα Σωματεία τις Ελλάδος και στην φετινή αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ καθώς και στην πρώτη θέση στην Καρδίτσα και Τρίτη θέση στην Θεσσαλία.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...