Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωση του Ταυρωπού!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ταυρωπός με αφορμή την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος Β1 ΕΠΣΚ και της ανόδου στην Α' κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μια χρονιά που κατακτάς τον τίτλο του πρωταθλητή δεν μπορεί παρά να είναι άκρως επιτυχημένη και εξαιρετική.

Επιτυχημένη γιατί βλέπεις την ομάδα σου να μεγαλώνει, να ανεβαίνει επίπεδο και να γράφει ιστορία. Γιατί ο Α.Ο. Ταυρωπός φέτος, μπορεί να πήρε το πρωτάθλημα, αλλά θα θυμάται αυτή τη χρονιά για πάντα. Για τον πλουραρισμό στο σκοράρισμα, για τους νεαρούς παίκτες από την ακαδημία που γίνανε "άνδρες", για το θέαμα που προσέφερε, τα φοβερά γκολ που πέτυχε, για την επιστροφή στο προσκήνιο, για χίλιους λόγους...

Ο Α.Ο. Ταυρωπός από χθες Σάββατο πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΚ, στηριζόμενος ως επί το πλείστον σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ηλικίας μέχρι 17 ετών, και με τη βοήθεια έμπειρων παικτών που έχουν ένα περισσότερο συμβουλευτικό ρόλο στο παιχνίδι - το σωματείο μας κατάφερε να επιβάλλει την παρουσία του και κόντρα στα αρχικά προγνωστικά να πάρει το πρωτάθλημα.

Το ταλέντο περισσεύει στον Ταυρωπό και το σημαντικό είναι ότι δίνονται ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μόλις συμπληρώσουν τα 14 χρόνια τους, αποτέλεσμα της «γραμμής» που έχει χαράξει η διοίκηση και ο προπονητής μας Θ. Μποντόλος.

Ας μην κρυβόμαστε, ο αρχικός στόχος ήταν να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Όταν επιτεύχθηκε αυτό, ο στόχος ήταν πλέον να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Και τελικά, κατακτήσαμε την πρώτη θέση! Δεν το λες και λίγο...

Το πρωτάθλημα κρίνεται στο ποιος έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Δείξαμε προσοχή στα εύκολα θεωρητικά παιχνίδια. Τα παιδιά είχαν φοβερή νοοτροπία. Στα κρίσιμα σημεία βοήθησαν και οι περισσότερο έμπειροι παίκτες όμως τη μεγάλη "δουλειά" την έκαναν οι "μικροί".

Μια τεράστια επιτυχία, που έρχεται ως το επιστέγασμα μιας δύσκολης και απαιτητικής προσπάθειας που προηγήθηκε, απέναντι μάλιστα σε ομάδες με μεγάλη ιστορία, ισχυρή δυναμική και μεγαλύτερους προϋπολογισμούς. Μία τεράστια επιτυχία καθώς ο στόχος διεκπεραιώθηκε με αθλητές σε μικρή ηλικία, με αθλητές που σε μεγάλο ποσοστό έρχονται από την Ακαδημία της ομάδας και παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Αυτό που μας άφησε όμως ικανοποιημένους ήταν το γεγονός ότι το κλίμα της οικογένειας - που ουσιαστικά ήταν αυτό που ανέβασε την ομάδα κατηγορία, η χαρά της νίκης και οι πανηγυρισμοί σε κάθε αγώνα ήταν καταπληκτικό.

Ο Α.Ο. Ταυρωπός ξεκίνησε και ολοκλήρωσε μία ονειρική χρονιά, αποδεικνύοντας σε κάθε αγώνα ότι δίκαια κέρδισε την άνοδο.

Ο Α.Ο. Ταυρωπός φέτος έγινε η αιτία κάθε Κυριακή να αποκτήσει πνοή και να πάρει πάλι ζωή η γειτονιά του Αγίου Νικολάου. Έγινε η αφορμή να ξαναβρούμε το κέφι μας, την διάθεση μας και την χαρά μας για το ποδόσφαιρο. Και ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους η χρονιά κρίνετε εξαιρετική αν και με λίγη δόση πίκρας.

Άλλωστε τι θα ήταν η ζωή χωρίς λίγη πίκρα, χωρίς ένα λόγο για να γίνεις ακόμη καλύτερος αύριο, να παλέψεις ακόμη πιο σκληρά, πιο παθιασμένα για την επόμενη μέρα.

Η ομάδα δεν κοιτάζει το σήμερα αλλά το μέλλον. Οι βάσεις μπήκαν. Και πάνω σε αυτές θα βαδίσουμε. Με τα σωστά μας και τα λάθη μας. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που βρίσκεται στην οικογένεια του Ταυρωπού. Άλλωστε αν κάτι χαρακτηρίζει την διοίκηση του συλλόγου, είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους νέους σε ηλικία, που μαθαίνουν στην πράξη, αποκτούν εμπειρία από το οτιδήποτε και πληρώνουν τα λάθη τους.

Ακριβώς επειδή μαθαίνουν, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν την ομάδα ψηλά και μαζί με την ομάδα που με το όμορφο της ποδόσφαιρο νικούσε εντός αγωνιστικού χώρου, θα μάθουν να αντιμετωπίζουν τους "αντιπάλους" σε άλλα επίπεδα. Αλάνθαστος είναι μόνο αυτός που δεν προσπαθεί.

Συγχαρητήρια σε όλους για την φετινή χρονιά. Ο Α.Ο. Ταυρωπός ευχαριστεί ιδιαίτερα τους περισσότερο έμπειρους παίκτες της ομάδας που προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στη διάρκεια της χρονιάς.

Η σεζόν 2022-23 μόλις ξεκίνησε...

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και μας ενδιαφέρει η ομάδα να παρουσιαστεί πάνοπλη σε όλες τις θέσεις ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές. Θα υπάρξουν ανανεώσεις και θα έρθουν και καινούργιοι παίκτες. Πιστεύουμε ότι με την ποιότητα που διαθέτουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε και να εδραιωθούμε στη μεγάλη κατηγορία. Κάτι που είναι και ο στόχος που έχουμε βάλει σαν διοίκηση.

Η συνοικία του Αγίου Νικολάου γιορτάζει, και πλέον, περιμένουμε να ζήσουμε έντονες συγκινήσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλη την ομάδα!"

Α.Ο. Ταυρωπός

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024