ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Με τον κόσμο του για τη νίκη ο ΑΣΚ!

arvithas

 

ilios

Ένα δύσκολο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που υποδέχεται το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, τον Απόλλωνα Πάτρας.

Δύσκολο, γιατί έχει να αντιμετωπίσει μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και συναρπαστικό, γιατί έχει μπροστά του ένα παιχνίδι που του δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού μπάσκετ.

Η νίκη στον Παπάγου, έδωσε τέλος σε ένα σερί τριών ηττών για τον Α.Σ.Κ., που θέλει το Σάββατο τους δυο βαθμούς ώστε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα φιλοξενήσει μια πολύ ισχυρή και συμπαγή ομάδα.

Όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα στην Α2, κάθε Σάββατο η ομάδα μας θα δοκιμάζεται απέναντι στους καλύτερους. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που παρουσιάστηκαν και να παρουσιαστούν πλήρεις απέναντι στον Απόλλωνα.

Η ομάδα της πόλης μας, ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό γυμναστήριο, που με το χειροκρότημα και την υποστήριξή του, δίνει φτερά στην ομάδα.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο κι αυτό αποδεικνύεται και εκτός έδρας, με την καταπληκτική παρουσία των φιλάθλων στο κλειστό του Παπάγου το περασμένο Σάββατο.

Ο Α.Σ.Κ., δείχνει απόλυτο σεβασμό στη δυναμική και την ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας, αλλά ταυτόχρονα, έχει αυτοπεποίθηση και διάθεση για να επιβάλλει το ρυθμό του και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τη νίκη.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024