ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Πάθος για τη νίκη ο ΑΣΚ κόντρα σε Μαρούσι!

arvithas

 

ilios

Με πίστη στις δυνάμεις του, πάθος για τη νίκη αλλά και με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία, ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ αντιμετωπίζει σαν έναν ακόμη τελικό, το ματς του Σαββάτου (5 μ.μ.) απέναντι στο Μαρούσι.

Όπως είναι γνωστό, λύθηκε η συνεργασία με το Λευτέρη Καλογήρου και ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, θα έχει πλέον στον πάγκο του, τον Γιάννη Τζήμα. Ο Λαρισαίος τεχνικός, με μεγάλη και ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία στην Α2 Εθνική, ήδη έχει αναλάβει από τη Δευτέρα τα καθήκοντά του, προσπαθώντας να περάσει στην ομάδα τη δική του φιλοσοφία.

Στόχος του Γιάννη Τζήμα και των συνεργατών του, είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη το Σάββατο, απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο αντίπαλο.

Το ιστορικό Μαρούσι, με ιστορία 122 ετών ως σωματείο αλλά και μεγάλη πορεία στο ελληνικό μπάσκετ με αποκορύφωμα την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου, έρχεται στην Καρδίτσα με φιλοδοξία αλλά και σε πολύ καλή κατάσταση, αφού προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες.

Η ομάδα της Αθήνας, με προπονητή τον τεχνικό της Εθνικής Γυναικών Κώστα Κεραμιδά, επιθυμεί να διευρύνει το σερί της, στηριζόμενη στην ομοιογένεια, τη σκληρή άμυνα αλλά και τις πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Από την άλλη μεριά, ο Α.Σ.Κ. προέρχεται από καλές εμφανίσεις, αλλά ήττες με αντιπάλους δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, το Χολαργό και τον Ηρακλή. Τα περιθώρια στο πρωτάθλημα είναι συγκεκριμένα και μόνος στόχος στο ματς του Σαββάτου είναι η νίκη. Τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν, όμως οι «κυανόλευκοι» σκοπεύουν να παρουσιαστούν αποφασιστικοί και στις δυο πλευρές του γηπέδου, ώστε να πάρουν τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.

Παίκτες και προπονητές ποντάρουν πολλά στη βοήθεια των φιλάθλων και τη δύναμη που αντλούν από αυτούς, άλλωστε το κλειστό της Καρδίτσας έχει ήδη καθιερωθεί σαν μια από τις πιο θερμές έδρες του πρωταθλήματος.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

32

apostolopoulos

35

36

karditsaSPORT basketball