ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Αγώνας – πρόκληση για τον ΑΣΚ με Περιστέρι!

arvithas

 

ilios

Ένα από τα πιο δύσκολα αλλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας.

Ένας αγώνας – πρόκληση, απέναντι στην κατά τεκμήριο και κατά γενική ομολογία, καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για το Γ.Σ. Περιστερίου, την ομάδα που έχει μετατρέψει σε παράσταση για ένα ρόλο, την υπόθεση της απευθείας ανόδου στη Basket League. Το ιστορικό Περιστέρι, βρίσκεται φέτος από την πρώτη αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει «21 στα 21» και συντρίβει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην κατηγορία.

Αήττητο, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με +20 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο, το Περιστέρι είναι δίκαια η ισχυρότερη ομάδα της Α2 και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για εκεί που ανήκει, τη Basket League.

Η ομάδα της Αθήνας, έχει μεγάλη παράδοση στο ελληνικό μπάσκετ, έφτασε μέχρι την Ευρολίγκα αλλά και τους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1, έχει αναδείξει τεράστιους αθλητές με προσφορά στις εθνικές ομάδες και μετά από μια περίοδο… εσωστρέφειας σε Α2 και Β’ Εθνική, επέστρεψε για στο προσκήνιο και δείχνει να έχει μπει για τα καλά σε ανοδική πορεία.

Ο Α.Σ.Κ. από την άλλη μεριά, έχει να αντιτάξει, το πλεονέκτημα της έδρας, αφού στο κλειστό της Καρδίτσας έχει φανεί ανταγωνιστικός απέναντι σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως δυναμικότητας.

Απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο, οι «κυανόλευκοι» δείχνουν απόλυτο σεβασμό και μεγάλη προσοχή στη δυναμική του αντιπάλου, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να εξαντλήσουν τις δικές τους πιθανότητες και κυρίως, να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, από το οποίο έμειναν μακριά το προηγούμενο Σάββατο στην Αγιά.

Το ματς του Σαββάτου, δίνει λοιπόν την ευκαιρία στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες που εμφανίστηκαν ποτέ στην Α2 Εθνική και από την άλλη μεριά, δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της πόλης μας, να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον παιχνίδι με μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Φιλικό με Γ.Σ.Λ.-Φάρο

Η ομάδα προετοιμάζεται κανονικά για τον αγώνα του Σαββάτου, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στη Λάρισα φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Γ.Σ.Λάρισας-Φάρο, με το Γιάννη Τζήμα να θέλει να δει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του και να δοκιμάσει σχήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024