ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Ακόμη ένας τελικός για τον ΑΣΚ!

arvithas

 

ilios

Άλλος ένας τελικός περιμένει τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, που το Σάββατο στις 5 μ.μ. υποδέχεται στο κλειστό το Ψυχικό για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 ανδρών.

Ένα καθοριστικό όσο και δύσκολο ματς, απέναντι σε μια από τις κλασικές ομάδες της κατηγορίας και ταυτόχρονα, μια ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» να βελτιώσουν κι άλλο τη βαθμολογική τους θέση. Η ομάδα της πόλης μας, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, εκτός με Απόλλωνα Πάτρας και Αμύντα και εντός με Καστοριά και ολοκληρώνει το Σάββατο ένα διάστημα δυο εβδομάδων με τέσσερα παιχνίδια. Η κούραση αλλά και οι τραυματισμοί προέρχονται από τα συνεχή παιχνίδια, όμως όλοι στον Α.Σ.Κ. ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας του Σαββάτου, απέναντι σε έναν αντίπαλο με εμπειρία και ταλέντο, που ψάχνει νίκες για να «κλειδώσει» την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Ψυχικού, με συνεχόμενες παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α2, με τον ίδιο προπονητή, τον κ.Ρεμεντέλα στον πάγκο της για περισσότερο από μια εικοσαετία, στηρίζεται στο συμπαγές σύνολο αλλά και στην ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της. Πρώτος και καλύτερος ο πλέι μέικερ Θωμάς Νίκου, που κάνει μια ακόμη καταπληκτική χρονιά και οδηγεί μαεστρικά την ομάδα, με 11,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 9,9 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας δίπλα του τους φόργουορντ Νίκολας Παύλος και Γιάννη Ψαθά, τους παίκτες ρακέτας Πέτρο Νοέα και Νίκο Τσιώκο, ενώ οι Ντιαλό, Αναγνωστάκης, Χουχούμης, Παπαδημητρίου και Παπαδιονυσίου, συμπληρώνουν τις κύριες επιλογές του ρόστερ, που διακρίνεται για την αμυντική του συνέπεια, αλλά και το σύγχρονο μπάσκετ που παίζει.

Ο Α.Σ.Κ. από την άλλη μεριά, έκανε προετοιμασία-εξπρές για τον αγώνα με το Ψυχικό και θέλει να ξεπεράσει τη φθορά από τα συνεχή ματς αντλώντας ενέργεια από τον καταπληκτικό κόσμο του. Η ομάδα μπαίνει στο καθοριστικό φινάλε του πρωταθλήματος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και οι ισορροπίες εξαιρετικά λεπτές, οπότε κάθε αποτέλεσμα πλέον, είναι αποφασιστικής σημασίας για τη συνέχεια.

Στο ημίχρονο θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Βαγγέλης Μπράχος

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει πως στο ημίχρονο του αγώνα με το Ψυχικό, θα τιμηθεί ο Βαγγέλης Μπράχος για την προσφορά του στο μπάσκετ της Καρδίτσας και το σωματείο μας. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μας, πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της αγωνιστικής του καριέρας. Με 13 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην ομάδα μας από το 2002 έως το 2015 (την περίοδο 2002-2004 στην Άμιλλα Καρδίτσας), ο Βαγγέλης Μπράχος ήταν παρών και πρωταγωνιστής στις επιτυχίες αλλά και τις δύσκολες στιγμές του Α.Σ.Κ.. Αγωνιζόμενος με συνέπεια και αυταπάρνηση, κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση συναθλητών και αντιπάλων.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

32

apostolopoulos

35

36

karditsaSPORT basketball