ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Στην τελική ευθεία ο Α.Σ.Κ.!

arvithas

 

ilios

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Α.Σ.Καρδίτσας που μετρά πλέον 24ωρα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μετά από σχεδόν δυο μήνες σκληρής καθημερινής δουλειάς από το τεχνικό τιμ και τους αθλητές, πλησιάζει η ώρα της πρεμιέρας, της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παράλληλα, της πρώτης φοράς που ομάδα της πόλης θα πάρει μέρος στη Β’ Εθνική. Μπροστά στην έναρξη ενός πολύ απαιτητικού, σκληρού αλλά και συναρπαστικού πρωταθλήματος, ο Α.Σ.Κ. είναι έτοιμος να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει: να παρουσιαστεί φιλόδοξος, ανταγωνιστικός και έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Μπορεί να είναι «πρωτάρης» στο πρωτάθλημα, έχει όμως πίστη στις δυνάμεις του και εμπιστοσύνη στη δουλειά που έχει προηγηθεί μέσα στο γήπεδο. Την επόμενη Κυριακή 2 Οκτωβρίου στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό, ο Α.Σ.Κ. ξεκινά αυτό το μακρύ, δύσκολο αλλά και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι στα «βαθιά νερά» της Β’ Εθνικής.

Παρουσίαση του ρόστερ και των χορηγών αγωνιστικής εμφάνισης

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση, που σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Στις 20.30 μ.μ. στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου «Κιέριον», ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας θα παρουσιάσει το ρόστερ της περιόδου 2016-17 και την αγωνιστική εμφάνιση στην πρώτη συμμετοχή ομάδας της Καρδίτσας στη Β’ Εθνική. Την αγωνιστική εμφάνιση κοσμούν πέντε δυνατές εταιρείες, οι χορηγοί της ανδρικής ομάδας για τη νέα σεζόν, πέντε δυνατές συνεργασίες που στηρίζουν την προσπάθεια του Α.Σ.Κ. και μαζί, τον αθλητισμό και την κοινωνία της Καρδίτσας. Στην εκδήλωση καλούνται να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα

Με αφορμή την ολοκλήρωση της προετοιμασίας και την έναρξη της σεζόν, ο Α.Σ.Καρδίτσας διοργανώνει συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΒΕ Καρδίτσας.  Ο κόουτς Κώστας Ρουμελιώτης, οι αρχηγοί της ανδρικής ομάδας αλλά και το διοικητικό τιμ θα αναφερθούν στην πρόκληση που έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, τους στόχους και τις φιλοδοξίες, σε μια χρονιά-ορόσημο για το μπάσκετ της πόλης.

Ολοκληρώνονται τα φιλικά προετοιμασίας στα Φάρσαλα

Με ένα ακόμη δυνατό τεστ ολοκληρώνονται την Κυριακή οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας για τον Α.Σ.Κ. Στις 6 μ.μ. στα Φάρσαλα απέναντι στον τοπικό Γυμναστικό, ο Κώστας Ρουμελιώτης θα έχει την ευκαιρία να δει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του. Θυμίζουμε ότι το ματς της Κυριακής είναι το έβδομο και τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας. Τις τελευταίες ημέρες προηγήθηκαν το φιλικό με το Γ.Σ.Λάρισας την Τετάρτη το οποίο έληξε ισόπαλο με 60-60, ενώ την Πέμπτη στη Λαμία ο Α.Σ.Κ. επιβλήθηκε του τοπικού Εσπέρου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική με 62-89.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τις ακαδημίες του Α.Σ.Κ.

Με ανανεωμένο πρόσωπο και ένα ολοκληρωμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα ξεκίνησαν την αγωνιστική σεζόν οι ακαδημίες του Α.Σ.Καρδίτσας. Στόχος των ακαδημιών του συλλόγου είναι να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ και ταυτόχρονα, να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 6-17 ετών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Γρ.Κωτούλα (694-8247897) και Χρ.Δεληγιάννη (697-7076440).

 

Pin It
 
 
1
2
3
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024