ΑΣ Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Σούπερ ντέρμπι με Ευρώπη για Α.Σ.Κ.!

arvithas

 

ilios

Στο πιο σημαντικό και αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται τον Α.Σ.Πευκοχωρίου, την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας.

Ένα εξαιρετικά κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, με τον Α.Σ.Κ. να βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης και το Πευκοχώρι στη δεύτερη, με τις δυο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Γεγονός που σημαίνει πως με νίκη, ο Α.Σ.Καρδίτσας πιάνει στη δεύτερη θέση τον Κυριακάτικο αντίπαλό του και βλέπει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η αποστολή για τους «κυανόλευκους» δεν είναι καθόλου εύκολη, γιατί απέναντί του, ο Α.Σ.Κ. θα βρει μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ο Α.Σ.Πευκοχωρίου, προέρχεται από την Α2 Εθνική κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι και φέτος πρωταγωνιστεί στη Β’ Εθνική.

Η ομάδα της Χαλκιδικής, βρίσκεται από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής έχει υπερισχύσει απέναντι στην πρώτη της βαθμολογίας Καστοριά, ενώ διαθέτει ένα πολύ έμπειρο σύνολο με παίκτες που έχουν σημαντική πορεία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Μπάμπης Μουρατίδης με 18,5 πόντους μέσο όρο, ο πλέι μέικερ Γιάννης Μητσάκης, οι φόργουρντ Σταύρου και Λεμονάκης, αλλά και οι πολύ δυνατοί ψηλοί Κιγμέτογλου και Μαυρίδης, συνθέτουν το βασικό κορμό της ομάδας του προπονητή Άγγελου Καραμανλή, που μέχρι στιγμής έχει κάνει πολύ σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Στον Α.Σ.Καρδίτσας, αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με σεβασμό στην αξία του αντιπάλου, αλλά και με πίστη στις δυνάμεις της ομάδας.

Αν και η ομάδα ταλαιπωρήθηκε στη διάρκεια της διακοπής από αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς και ασθένειες βασικών παικτών, εντούτοις με διπλές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, κατάφερε να διατηρήσει τον αγωνιστικό της ρυθμό.

Επίσης, ο Α.Σ.Κ. ποντάρει πολλά στην παρουσία του καλύτερου «συμπαίκτη» της ομάδας, του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας, που δίνει τεράστια ώθηση και δύναμη στους παίκτες.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας είναι μαζί με την Καστοριά οι μοναδικές ομάδες στο πρωτάθλημα που διατηρούν το απόλυτο στην έδρα τους και αυτό το πλεονέκτημα, ο Α.Σ.Κ. θέλει να το ενισχύσει και την Κυριακή, έχοντας στο πλευρό του, τους φιλάθλους της Καρδίτσας.

Στο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό της πόλης μας, διαιτητές έχουν οριστεί οι Σιμητόπουλος και Ευφραιμίδης.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Παναθηναϊκός BC
Παναθηναϊκός BC 22 43
2
Ολυμπιακός BC
Ολυμπιακός BC 22 42
3
Περιστέρι
Περιστέρι 22 37
4
Προμηθέας Πατρών
Προμηθέας Πατρών 22 35
5
Άρης BC
Άρης BC 22 34
6
Κολοσσός Ρόδου
Κολοσσός Ρόδου 22 31
7
ΑΕΚ BC
ΑΕΚ BC 22 31
8
Λαύριο
Λαύριο 22 30
9
ΠΑΟΚ BC
ΠΑΟΚ BC 22 30
10
Μαρούσι
Μαρούσι 22 29
11
ΑΣ Καρδίτσας
ΑΣ Καρδίτσας 22 29
12
Απόλλων Πάτρας
Απόλλων Πάτρας 22 25

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

32

apostolopoulos

35

36

karditsaSPORT basketball