Ήφαιστος

Με εύκολη νίκη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του για την σεζόν 2017-18 ο Ήφαιστος Καρδίτσας.

SHARE:  

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (21/8) ο Ήφαιστος Καρδίτσας.

SHARE:  

Η στιγμή που ο Ήφαιστος Καρδίτσας θα πατήσει παρκέ πλησιάζει καθώς με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε πως η "πρώτη" θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στο κλειστό της πόλης.

SHARE:  

Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε τη Δευτέρα (10/7) ο Ήφαιστος Καρδίτσας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του νεαρού, Χρήστου Κουτζούχα.

SHARE:  

Σε μια ανανέωση συνεργασίας και μια μεταγραφή προχώρησε την Τρίτη (4/7) η διοίκηση του Ήφαιστου.

SHARE:  

Σε δύο μεταγραφικές προσθήκες προχώρησε τη Δευτέρα (26/6) η διοίκηση του Ήφαιστου Καρδίτσας, ενισχύοντας το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

SHARE:  

Σε μια μεταγραφική προσθήκη και μια ανανέωση προχώρησε το Σάββατο (24/6) η διοίκηση του Ήφαιστου, στην προσπάθεια που κάνει για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ.

SHARE:  

Μπορεί να βρισκόμαστε στην αρχή του καλοκαιριού, ωστόσο στον Ήφαιστο Καρδίτσας συνεχίζεται πυρετωδώς η οργάνωση ενόψει της νέας σεζόν.

SHARE:  

Αρκετή κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον Ήφαιστο Καρδίτσας, ο οποίος μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Παππά, συμφώνησε με δύο παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

SHARE: