Μπάσκετ

 

katevas 2024 1139X350

 

Ο Ήφαιστος αποχαιρετά τον Βαγγέλη Μπράχο!

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Με επιστολή της η οικογένεια του Ήφαιστου αποχαιρετά τον πολύπειρο Βαγγέλη Μπράχο, ο οποίος μετά από 30 χρόνια παρουσία στον χώρο του μπάσκετ, αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά:

"Το Σάββατο 31 Μαρτίου, ο Βαγγέλης Μπράχος μετά από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του μπάσκετ θα αποχαιρετήσει τα γήπεδα στο τελευταίο μάτς της φετινής Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου ο Ήφαιστος θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Γ.Σ Αμπελώνα.

Υπήρξε ένας από τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Ήφαιστου και συνέβαλε στην παραμονή της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΘ καθιερώνοντάς την στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της περιοχής.

Υπήρξε ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια που ξεχώρισε για το ήθος και τη συνέπειά του στις προπονήσεις και τους αγώνες, αποτελώντας πρότυπο με τη συμπεριφορά του και τις ικανότητές του για πολλούς νεαρότερους παίκτες. Ήταν ο παίκτης προσωπικότητα που έτρεξε, ίδρωσε, πάλεψε και νίκησε για την ομάδα του Ήφαιστου τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο Βαγγέλης Μπράχος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στο Γυμναστικό Σύλλογο Καρδίτσας που αποτέλεσε πρόδρομος του σημερινού ΑΣΚ στον οποίο και αγωνίστηκε επί 10 συναπτά έτη,στηρίζοντας την πορεία της ομάδας από την Α2 ΕΣΚΑΘ μέχρι τη Γ΄Εθνική.

Πέρα από την Καρδίτσα όμως αδιαμφισβήτητη ήταν και η προσφορά του στο Τρικαλινό μπάσκετ,όπου επί μια πενταετία έπαιξε σε Β και Γ Εθνική,για την οποία και τιμήθηκε ακριβώς ένα χρόνο πριν μαζί με τον Κώστα Νότο.

Πρόκειται για τον πλέϊ μέϊκερ που με τις ηγετικές και δημιουργικές του ικανότητες, την ψυχραιμία που επέδειχνε στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού και την αυταπάρνησή του, κατάφερε να συνδέσει το όνομά του με τους πιο πετυχημένους αθλητές που ανέδειξε η πόλη μας.

Μετά το συγκινητικό του "αντίο" με δημόσια επιστολή, η διοίκηση, οι συμπαίκτες και οι προπονητές του Ήφαιστου αποχαιρετούν με τη σειρά τους με περίσσια συγκίνηση τον Βαγγέλη Μπράχο, τον παίκτη - ψυχή, με τον οποίο οι δεσμοί φιλίας κι αλληλοεκτίμησης θα παραμείνουν άρρηκτοι".

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024