Ολυμπιακός Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Συνέχισαν τη δράση στα Τρίκαλα τα τμήματα του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

Δυναμικά ξεκίνησε και ο Οκτώβριος για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τα αγωνιστικά τμήματα Μίνι και Παιδικο - Εφηβικό συνοδευόμενα από τους προπονητές Μπελάγια Στέφανο και Τζέλλα Ευάγγελο μετέβησαν στα Τρίκαλα όπου αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες του Άρη Τρικάλων.

Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Μπάρας με την ομάδα των Μίνι να ανοίγει την αυλαία των αγώνων, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η μικτή ομάδα αποτελούμενη από Παίδες και Έφηβους.

Αυτά τα φιλικά ασφαλώς αποσκοπούν στην ατομική και ομαδική βελτίωση των αθλητών, την απόκτηση εξοικείωσης με την μπάλα, το ομαδικό πνεύμα, την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του αλληλοσεβασμού.

Οι παίκτες και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος και οι αθλητές απόλαυσαν τη χαρά του παιχνιδιού, τεστάροντας τις δυνάμεις τους για τη βελτίωσή τους σε κάθε επίπεδο.

Τέλος, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον προπονητή του Άρη Τρικάλων κ. Γκότα Χρήστο για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία και οργάνωση των φιλικών αγώνων.

Η δράση των τμημάτων του Ολυμπιακού δεν σταματάει εδώ καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο προγραμματίζονται φιλικοί αγώνες στη Λάρισα.

 

Pin It
 
b g2 epsk
 

   Διαβάστε ακόμη...

samaras

la strada

garavelas

giannousas

kyriakopoulos

57

sakellaris

karditsaSPORT basketball