Ολυμπιακός Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

"Λύγισαν" στον τελικό οι Έφηβοι του Ολυμπιακού Καρδίτσας!

 
 
1
2
3
4
5
6
 

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού Καρδίτσας πάλεψαν σκληρά στον τελικό, ωστόσο ηττήθηκαν με 70-51 από τους αντίστοιχους του Αιολικού Βόλου.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Ολυμπιακού απέναντι στην άμυνα του Αιολικού Βόλου ,που επί 40 λεπτά έπαιζε zone press 2-1-2 και στη συνεχεία έκανε προσαρμογή στους Καραγιάννη, Ζαγάνα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού παρόλο που έκαναν διάσπαση στο zone press ήταν φοβερά άστοχοι στη άμυνα ζώνης αφού δεν βοήθησαν επιθετικά όλοι οι παίκτες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για την προσπάθεια, καμία ομάδα όσο ταλέντο και να έχει δεν μπορεί να κερδίσει όταν κάνει μια προπόνηση τη εβδομάδα και η άλλη πέντε (αυτό για να καταλάβουν όταν μοιράζουν τις ώρες για προπονήσεις να έχουν σωστά κριτήρια και σεβασμό στα παιδιά που πέρυσι αντιπροσώπευσαν την πόλη μας και τη Θεσσαλία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα).

Ολυμπιακός Καρδίτσας (Τζέλλας Ευάγγελος): Καραγιάννης 14, Τουλιάς 2, Παπαμαργαρίτης, Αμβροσίου 2, Ζαχαρός, Πολυγένης, Μπέκε, Ζαγάνας 29(5), Γιαννακόπουλος, Μπιρνάρας, Δεμερλιώτης 2, Παπαθωμάς 4.

 

Pin It
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024