Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Μάγγος: "Ξεκάθαρος στόχος η παραμονή"

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

O ΟΦΙ του Καρδιτσιώτη προπονητή, Γιάννη Μάγγου, την περασμένη Κυριακή (8/10) σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής (8ος όμιλος) επικρατώντας του Αγιου Ιερόθεου με 1-0 στο... καυτό "Βουζουνεράκειο".

Ο νεαρός τεχνικός της Λασιθιώτικης ομάδας, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το νικηφόρο ματς του ΟΦΙ με τον Αγιο Ιερόθεο (1-0), για τον στόχο και τον κόσμο του αλλά και τους ΟΦΗ, Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε o Γιάννης Μάγγος:

Για την νίκη του ΟΦΙ επί του Αγιου Ιερόθεου (1-0): "Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα και γι΄αυτό την χαρακτηρίζω ως μεγάλη. Ο κόσμος έπαιξε σπουδαίο ρόλο και μας οδήγησε στο τρίποντο. Το γρήγορο γκολ μας έδωσε ώθηση, είχαμε και ένα δοκάρι, μετά είχαμε τον έλεγχο αλλά έπεσε η ποιότητα του ματς".

Για την εικόνα της ομάδας του σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με τον Ηρόδοτο (2-1): "Είχαμε μία βελτιωμένη εικόνα. Δεν φτάσαμε βέβαια ακόμα στο ταβάνι μας. Έχουμε μία νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο ακόμα. Κάθε Κυριακή θα είμαστε και καλύτεροι".

Για τον στόχο του ΟΦΙ: "Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η παραμονή. Η ομάδα έχει ξανά παίξει στην Γ' Εθνική αλλά ποτέ δεν έχει σωθεί και αυτό είναι κίνητρο για μας να το καταφέρουμε για πρώτη φορά. Θα είναι ιστορική στιγμή για μας. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που μας αγκάλιασε από την πρώτη μέρα, Θα προσπαθήσουμε να είμαστε η ομάδα – έκπληξη και λέγοντας αυτό εννοω να σωθούμε γιατί στην αρχή κανείς δεν μας υπολόγιζε αφού ήταν να μην κατέβει καν η ομάδα στην Γ' Εθνική".

Για το Κυριακάτικο ματς με την Παλαιόχωρα στα Χανιά: "Είναι μία νεοφώτιστη ομάδα και έχω εικόνα της. Έχει έμπειρους παίκτες και δυνατή επιθετική γραμμή. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τα ατού της".

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ' Eθνικής, 8ος όμιλος: "Μέχρι την 17η αγωνιστική περίπου δεν θα υπάρχει κανένα ματς που θα κριθεί εύκολα. Καμία ομάδα δεν θα «ανοιχτεί». Το πρωτάθλημα έχει λίγες αγωνιστικές. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα μόλις 22 αγωνιστικών. Και αυτό αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας. Τα λάθη πληρώνονται. Θα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα.Το Αιγάλεω είναι μία δυνατή ομάδα αλλά δεν είναι ξεκάθαρο φαβορί. Υπάρχουν καλές ομάδες και μία από αυτές είναι και ο Ηρόδοτος, που έχει ένας αξιόλογος προπονητής. Έχει 11 ομάδες και οι 4 πέφτουν, αυτό τα λέει όλα".

Για τον ΟΦΙ: "Εμείς δημιουργήσαμε ομάδα σε λίγες μέρες. Ξεκινήσαμε στις 20 Αυγούστου. Μας λείπει η ομοιογένεια. Θα βρούμε τα πατηματά μας. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Κάθε Κυριακή θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Για τον ίδιο: "Είχα και άλλες προτάσεις από νησιά αλλά την τελευταία στιγμή αποφάσισα να έρθω μετά από μία συνάντηση που είχα με τον κύριο Χηνόπουλο που είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και πετυχημένος. Έχει ένα πλάνο και μία φιλοσοφία. Σε 10΄του είπα το «ναι». Έχω άριστες εντυπώσεις από την ομάδα. Η Ιεράπετρα είναι μία ωραία πόλη. Μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, Μου έδωσαν «εν λευκώ» την ομάδα και μέσα σε 5 μέρες αποκτήσαμε αυτούς τους παίκτες που πρότεινα Έκλεισε αμέσως το ρόστερ".

Για τον κόσμο του ΟΦΙ: "Είναι πρωτοφανές για Γ' Εθνική αυτό που ζήσαμε την Κυριακή στο «Βουζουνεράκειο». Είχε τρομερό παλμό. Από οτι μου λένε εδώ αυτός είναι ο μισός κόσμος της ομάδας, οπότε περιμένω ακόμα πιο μαζική προσέλευση. Μας έχει ψηλά και θα κάνουμε τα πάντα για αυτούς. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θα δώσουμε το σώμα και την ψυχή μας σε κάθε ματς για να πάει καλά η ομάδα και να σωθεί. Κάναμε και την απονομή για την περυσινή σεζόν και πήρα μία γεύση από την περυσινή ομάδα".

Για τους Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ, Εργοτέλη αλλά και τη Football League: "Είναι μία δύσκολη κατηγορία η Φούτμπολ Λιγκ. Έχει άλλη δυναμική, άλλες ομάδες και άλλα έξοδα. Ήμουν στην Καρδίτσα, μία ιστορική ομάδα. Καταφέραμε και σωθήκαμε αν και είχαμε χαμηλό μπάτζετ και ντόποιος παίκτες. Πέρυσι ο ΟΦΗ άργησε να ανέβει αφού δεν ξεκίνησε καλά. Άλλαξε προπονητή και μετά πήρε τα πάνω του αλλά ήταν αργά. Αν είχε τον Παπαδόπουλο από την αρχή θα είχε ανέβει. Έδειξε έργο και είναι θετικό οτι έμεινε. Εύχομαι να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ γιατί λείπει από αυτήν. Εκεί ανήκει. Θεωρώ οτι θα καταφέρει να ανέβει φέτος. Ο Εργοτέλης είναι μία νέα ομάδα, όπως είναι και ο ΟΦΙ. Θα είναι επιθετική ομάδα με νεαρούς παίκτες. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Τάκη Γκώνια. Δεν θα δείτε ματς 0-0 αλλά ίσως 3-3 και πάνω. Είναι ένας παρεξηγημένος τεχνικός αλλά θεωρώ οτι είναι αξιόλογος. Ήρθε ο κύριος Σάμι και είναι τυχερός ο Εργοτέλης που βρέθηκε στον δρόμο του. Τον ξέρω από έναν παίκτη του που είχαμε στην Καρδίτσα και είχα συνεργαστεί μαζί του αλλά και με τον κύριο Τουντζάρη και έχω άριστες εντυπώσεις".

Για το Αναγέννηση Καρδίτσας – ΟΦΗ την 2η αγωνιστική της Football League: "Η Αναγέννηση είναι φέτος μία διαφορετική ομάδα. Άλλαξαν πολλά. Είναι μία αμυντικογενής ομάδα. Ο ΟΦΗ που πρέπει να πάρει αποτέλεσμα θα δυσκολευτεί αν και είναι καλύτερος. Έχει ποιοτικούς παίκτες και μπορούν να κάνουν μία φάση και να κριθεί το ματς".

Για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών: "Είναι ένα κομμάτι που το γνωρίζω καλά. Είναι ένα θέμα που μπορούμε να μιλάμε ώρες ατελείωτες. Το θέμα είναι ποτε θα ξεκινήσει το εκάστοτε πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Γιατί μετά χάνεται το νόημα της εκγύμνανσης και της προετοιμασίας όπως γίνεται φέτος και έγινε και πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024