Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

ΑΣΑ και 2ο ΕΠΑΛ σκοράρουν... για τον συνάνθρωπο στις (11/12)!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Με σύνθημα "Παίζω μπάλα και προσφέρω" διοργανώνεται τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Αναγέννηση και 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να ενισχυθούν δομές της πόλης και του νομού που βοηθούν συνανθρώπους μας, μέσω του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα όπου θα συμμετέχουν το αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ Αναγέννηση και η ομάδα ποδοσφαίρου του 2ου ΕΠΑΛ.

Έτσι, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, παρουσία των εκπροσώπων της ΠΑΕ Αναγέννηση, του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας και των φορέων που αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία, οι οποίοι είναι η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η ΕΠΣ Καρδίτσας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο Δήμος Καρδίτσας, ο ΔΟΠΑΚ και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης π. Θεόκλητος, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αναγέννηση κ. Χρυσοβαλάντης Μπλέτσας, ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας κ. Αναστάσιος Τσίρας, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας κ. Ευθύμιος Μάττας, η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας κ. Φούλα Γκαραγκούνη, η Διευθύντρια του ΔΟΠΑΚ κ. Ευθυμία Γκαγκά, ο Διευθυντής της Δ/θμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Μιχάλης Παπανούσκας, ο υπεύθυνος της ομάδας Φυσικής Αγωγής Δ.Δ.Ε Καρδίτσας κ. Αναστάσιος Τρίμμης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας κ. Αναστασία Καμπούρη και ο εκπρόσωπος της ομάδας ποδοσφαίρου του 2ου ΕΠΑΛ, μαθητής, Ραφαήλ Νταλούμης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της οργάνωσης του ποδοσφαιρικού αγώνα που φιλοδοξεί να καλλιεργήσει την κοινωνική συνείδηση, καθώς δε θα υπάρχει εισιτήριο αλλά όποιος επιθυμεί θα μπορεί να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής τα οποία θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρδίτσας και το «Σπίτι της Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης.

Στο πλαίσιο αυτής, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου των διοργανωτών και τον συμμετεχόντων φορέων που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι το καφέ-μπαρ «GL11» και το Σούπερ Μάρκετ Γεωργίου Κρανή.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024