Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου τρεις νεαροί Καρδιτσιώτες!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Με επιστολή του ο επικεφαλής προπονητών Πανελλήνιου Καρδίτσας και προπονητής Νέων ΕΠΣ Καρδίτσας, Κώστας Γκαβογιάννης, γνωστοποίησε πως τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν από τον Ατρόμητο Αθηνών και καλούνται να βρεθούν στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

Κατόπιν αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκε από το επιτελείο του Ατρόμητου Αθηνών με υπεύθυνο του δικτύου σχολών τον Τόλη Αποστόλου και τους προπονητές Μουράτ Σεροπιάν, Σωτήρη Ρίζο, Πέτρο Κοντοβράκη, Βασίλη Γκούμα και προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Καρατασάκη προέκυψαν τα εξής:

Οι Καρδιτσιώτες παίκτες της Ακαδημίας Πανελλήνιου Καρδίτσας, μέλος του δικτύου σχολών του Ατρόμητου Αθηνών, έκλεψαν τις εντυπώσεις με αποτέλεσμα στο δεύτερο στάδιο αξιολόγησης, τρεις εξ' αυτών να έχουν επιλεγεί και θα πρέπει να βρίσκονται στο επόμενο χρονικό διάστημα στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου Αθηνών στο Περιστέρι.

Η πόρτα άνοιξε για τη μεγάλη ομάδα - "ΠΑΕ". Η δουλειά σε αυτό το επίπεδο είναι πρόκληση για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Η μεγάλη ευκαιρία είναι στα χέρια τους. Ας βάλουν τα δυνατά τους για να πετύχουν σε αυτό που αγαπούν. Τους αξίζουν τα καλύτερα διότι είναι πραγματικά "ταλέντα".

Με τιμή,

Ο επικεφαλής προπονητών Πανελλήνιου Καρδίτσας και προπονητής Νέων ΕΠΣ Καρδίτσας

Γκαβογιάννης Κων/νος

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024