Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προσέφερε αγωνιστικό αμαξίδιο στον Διαμαντή!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ανακοίνωσε την προσφορά ενός καινούργιου αγωνιστικού Αμαξιδίου στον Καρδιτσιώτη Τενίστα και Πρωταθλητή Στέφανο Διαμαντή.

"Είναι χρέος της Πολιτείας να στηρίζει τέτοιες αθλητικές δραστηριότητες και για το λόγο αυτό ως ελάχιστο δείγμα η Περιφέρεια Θεσσαλίας προσφέρει ένα Αμαξίδιο για τις αγωνιστικές ανάγκες στον Στέφανο Διαμαντή", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Μάλιστα ο Διαμαντής, ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια για την κίνησή της αυτή, μιας και θα αποκτήσει ένα Αμαξίδιο που θα πληροί καλύτερα τις προδιαγραφές στους αγώνες που θα δώσει στο μέλλον.

Επισήμανε δε ότι η προσφορά αυτή θα πρέπει να βρει μιμιτές ιδιαίτερα στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και τόνισε ότι στόχος του είναι ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Επίσης στη συνέντευξη βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ.Βασίλης Τσιάκος, ο πρώην Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπ. Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ορ. Ψαχούλας, οι οποίοι εξήραν τη σημασία της κίνησης αυτής και της προσπάθειας του Καρδιτσιώτη Τενίστα.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024