Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Έκοψε πίτα ο πρωτοπόρος ΓΣ Μουζακίου!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το βράδυ της Δευτέρας (12/2) ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Α2 ΕΣΚΑΘ, ΓΣ Μουζακίου και περιχώρων Γ. Πασιαλής.

Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα δεδομένου και της πορείας που ακολουθεί φέτος η ομάδα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ηλίας Γκαραβέλας, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε, το 2018 να είναι γεμάτο υγεία και επιτυχίες.

Παράλληλα, έκανε αναφορά στους συντελεστές της φετινής προσπάθειας που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ (Κουρμέτζα - Πλακιά) που έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτή την εντυπωσιακή πορεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΓΣ Μουζακίου:

"Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και περιχώρων Γ. Πασιαλής έκοψε την πίτα γιατί την ομάδα Μπάσκετ.

Σε οικογενειακό κλίμα και με φοβερή διάθεση, η ομάδα μπάσκετ του Μουζακίου Πασιαλής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Γκαραβέλας ευχαρίστησε τους παίκτες το προπονητικό team και τα μέλη του ΔΣ.
Ευχήθηκε υγεία προσωπικά και στις οικογένειες όλων.

Εξήρε το έργο των προπονητών Γιώργου Κουρμέτζα και του βοηθού του Θεόδωρου Πλακιά για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση κι εξέλιξη καθώς επίσης και την καλή πορεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Η μεγάλη επιτυχία όμως είναι αποτέλεσμα συνεργασίας, ομαδικής δουλειάς, υπακοή στις οδηγίες του προπονητή και μεγάλης αγάπης για τον αθλητισμό και το μπάσκετ όλων των αθλητών της ομάδας μας.

Αυτή η ασταμάτητη νικηφόρα πορεία φέρνει σε όλους μας ικανοποίηση και τον μεγάλο στόχο της ομάδας μας για την άνοδο στα σαλόνια της Α1 να είναι πλέον σε απόσταση αναπνοής με τον καλύτερο τρόπο.

Με ευχές για ένα 2018 με χαρές και επιτυχίες έκλεισε ευχάριστα η βραδιά, με τυχερό της βραδιάς τον Χρυσόστομος Πεσλής".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024