Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Με επιτυχίες ξεκίνησε το 2018 για τον ΠΟΚ!

Την Κυριακή (11/2) διεξήχθη από τον ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ αγώνας δρόμου στα Αρφαρά Μεσσηνίας.

Ο ΠΟΚ συμμετείχε στην κατηγορία ανδρών με τον Ευσταθίου Κωνσταντίνο ο οποίος κατέκτησε την 5η και στην κατηγορία νέων ανδρών με τον Κουντάκη Αλέξιο, όπου κ αυτός μετά από έναν όμορφο και δύσκολο αγώνα κατέκτησε την 6η θέση. Ο αγώνας ήταν σε κυκλική διαδρομή των 10χλμ όπου επαναλαμβανόταν 10 φορες, σύνολο 100χλμ. Οι επιθέσεις άρχισαν από νωρίς παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Ευσταθίου μαζί με τον αθλητή του ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ, κατάφεραν να αποσπαστούν από το κυρίως γκρουπ και στην συνέχεια άλλοι 6 αθλητές αποσπάστηκαν από το κ και η διαφορά έφτασε στα 2 λεπτά ανάμεσα από τα 2 γκρουπ. Έτσι οι «διαφορές» λύθηκαν στο τελικό σπριντ. Εκεί ο Ευσταθίου κατάφερε να πάρει την 5η θέση και ο Κουντάκης την 6η.

Το αποτέλεσμα αυτό, αποδεικνύει την καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο τόσο από τα στελέχη όσο και από τους αθλητές. Ευχαριστούμε τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις επιτυχίες τους. Θερμά ευχαριστήρια στους χορηγούς μας και σε όσους στηρίζουν την προσπάθεια του ομίλου μας για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας. Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδηλατική χρονιά!!!!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας

Αρβανίτης Θωμάς    Τσιούκας Ιωάννης

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football