Ανακοίνωση των Ultras Gate-3!

Ανακοίνωση εξέδωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) οι οργανωμένοι φίλοι της Αναγέννησης Ultras Gate-3 με αφορμή το αυριανό ματς Κυπέλλου των "κιτρινόμαυρων" κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Συνεχίζουμε την ίδια στάση από την αρχή του καλοκαιριού και απαιτούμε τα ίδια ακριβώς πράγματα που έχουμε προαναφέρει στις ανακοινώσεις μας.

Όπως είναι γνωστό πλέον σε όλους δεν πήραμε καμιά απάντηση και κανένας τους δεν βγήκε δημόσια για να τοποθετηθεί παρά μόνο με λόγια καφενείου, ψευδής κατηγορίες στο αστυνομικό τμήμα και ανακοινώσεις στοχοποίησης που έγινε πρώτη φορά στην ιστορία της Καρδίτσας από μεριάς διοίκησης.

Σαν να μην φτάνουν αυτά και άλλα πολλά που δεν αξίζει να αναφέρουμε για χιλιοστή φορά, ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσε το ενδιαφέρον της διοίκησης για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους και ΟΧΙ για τους φιλάθλους της ίδιας του της ομάδας, για τους φιλάθλους της πόλης, για τους φιλάθλους της μοναδικής μας αγάπης της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.

Εβδομάδες πριν τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής σε συνέντευξη του προέδρου έδειξε την προθυμία του να δώσει ΟΛΟ το πέταλο στους φιλάθλους του άρη αδιαφορώντας για τους δικούς του φιλάθλους.

Φτάνουμε στο ματς κυπέλλου με την αεκ και ο πρόεδρος ανακοινώνει γενική είσοδο 15,20 και 30 ευρώ αντίστοιχα με τις θύρες, την ίδια ώρα που έχει ήδη εκδώσει και προμηθεύσει με εισιτήρια τους φιλάθλους της αεκ με 10ευρα εισιτήρια .

Παγκόσμια πρωτοτυπία να δίνει πρόεδρος ομάδας που τυχαίνει να είναι και Καρδιτσιώτης φθηνότερα εισιτήρια σε φιλοξενούμενους και όχι στους δικούς του φιλάθλους και ντρεπόμαστε που καθίσαμε στις ίδιες κερκίδες με λέσχες και παρέες που δεν έχουνε πάρει θέση σε τόσο σημαντικά ζητήματα.

Στην χώρα της κρίσης και σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα πέρα για πέρα διεφθαρμένο ο δικός μας ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗΣ πρόεδρος δείχνει να ζει στο δικό του συννεφάκι.

Σε αυτά τα 112 χρυσά χρόνια ιστορίας δεν θυμόμαστε ποτέ να συμβαίνουν τέτοιου είδους πράγματα, που δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψεις.

Χαρακτηριστήκαμε πολλές φορές ως εχθροί της ομάδας και θέλουμε για ακόμη μια φορά δημόσια να τονίσουμε ότι ήμασταν είμαστε και θα είμαστε εχθροί οποιουδήποτε θεωρεί την ομάδα μας μαγαζάκι".

PALAMAS XOROS 2024