Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (11/2) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας με την οποία συγχαίρει παίκτες και προπονητές των Μεικτών ομάδων ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμός μας:

1. Συγχαίρει τον Ενωσιακό Προπονητή και μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου κ. Αναστάσιο Μασούρα, για την πρόκριση της ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Ν. Καρδίτσας, στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος των Ενώσεων.

2. Εύχεται στον Ενωσιακό Προπονητή Παίδων κ. Βησσαρίωνα Καραγεωργόπουλο, Υγεία και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Πιστεύουμε, πως αν βρίσκονταν και ο ίδιος στον πάγκο, η ομάδα παίδων ίσως είχε προκριθεί.

3. Επειδή η Ομοσπονδία μας απαιτεί την αποστολή προς αυτήν το Μητρώο μελών μας, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ε.Π.Ο και του Καταστατικού μας, παρακαλούνται:

α) όσοι οφείλουν συνδρομές παρελθόντων ετών, να τακτοποιήσουν την υποχρέωσή τους μέχρι 28-2-2017, άλλως θα εφαρμοσθούν οι διατάξεις του Καταστατικού (διαγραφή - αποβολή).

β) επειδή κατά το παρελθόν ο Σύνδεσμος έχει καταβάλλει στην Ομοσπονδία (2 ευρώ) ανά μέλος και ανά έτος, χωρίς τα μέλη αυτά να έχουν ποτέ πληρώσει, στο Μητρώο που θα αποσταλεί στην Ομοσπονδία την 1-3-2017, θα περιλαμβάνει μόνο όσους θα έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους έως 28-2-2017.

Παρακαλούνται, όσοι δεν έχουν ταχτοποιήσει τη συνδρομή τους αυτή, να το πράξουν.

4. Όσοι δεν έχουν εκδώσει Πιστοποιητικό παρακολούθησης Σχολών U.E.F.A-C’,B’,A’, οφείλουν να το πράξουν μέχρι 28-2-2017, άλλως δεν θα περιλαμβάνονται στο Μητρώο(Κανονισμός Ε.Π.Ο.).

Καρδίτσα 12-2-2016

Ο Πρόεδρος    Ο Γεν. Γραμματέας    Ο Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας

Β. Τσιαμούλης    Κων. Σδρόλιας    Αθ. Τζέλλος

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024