Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Ανακοίνωση του Σ.Π.Π.Ν. Καρδίτσας!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (15/3) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας, σχετικά με τους πρωταγωνιστές του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΚ, όπως και για την μη πρόσκλησή του από τους διοργανωτές του θεσμού.

Αναλυτικά:

Ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Συνδέσμου μας, συγχαίρουμε την ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων και του Α.Ο. Καρδίτσας, για την συμμετοχή τους στον τελικό.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον Κυπελλούχο 2017 Α.Ο ΣΕΛΛΆΝΩΝ και τον Προπονητή του μέλος μας, κ. ΚΑΛΟΓΕΡΆΚΗ ΛΑΜΠΡΟ.

Συγχαίρουμε επίσης τον Προπονητή του Α.Ο. ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ και μέλος μας, κ. ΓΚΑΒΟΓΙΆΝΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ.

Προξένησε όμως μεγάλη δυσαρέσκεια και έκπληξη στα μέλη μας, η δημοσιευθείσα πρόσκληση της 14-3-2017, της Ε.Π.Σ Καρδίτσας στα Μ.Μ.Ε, για τον τελικό, στην οποία δεν γίνονταν αναφορά στους ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ!!!!!!!!

Ο Σύνδεσμός μας θα έκανε πρόσκληση στα μέλη του για την παρουσία τους στον τελικό, αλλά θεώρησε, ότι θα το κάνουν οι διοργανωτές.

Δεν κάνουμε αυτή την ανακοίνωση, ώστε να εξαιρεθούμε από το εισιτήριο των 5 ευρώ, αλλά η μη αναφορά και η απουσία των Προπονητών Ποδοσφαίρου στην ανακοίνωση, σχολιάστηκε πολύ και δυσάρεστα.

Ο Σύνδεσμός μας σύμφωνα με τις πάγιες εντολές της Π.Ε.Π.Π, είναι υποχρεωμένος να συνεργάζεται με την Ε.Π.Σ. Καρδίτσας, όπως το κάνει μέχρι σήμερα με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτει.

Είναι υποχρεωμένος να τηρεί και να εφαρμόζει τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΌ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ της Ε.Π.Ο, να εφαρμόζει το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΌ του και να υπηρετεί με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα των μελών του.

Τονίζουμε προς όλους, ότι ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ χωρίς Προπονητές ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.

Η Π.Ε.Π.Π., οι Σύνδεσμοι Προπονητών και τα μέλη τους αγωνίζονται για την ΚΑΤΑΞΊΩΣΗ του ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ.

Καρδίτσα 15-3-2017

Ο Πρόεδρος       Ο Γεν. Γραμματέας     Ο Εκπρόσωπος Π.Ε.Π.Π.
Β. Τσιαμούλης       Κων. Σδρόλιας             Αθ. Τζέλλος

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024