Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Πατάει γήπεδο η Εθνική!

Την πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιήσει, αυτή την Τρίτη 21 Μαρτίου (11:30) η Εθνική μας ομάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Βέλγιο.

Μάλιστα, η προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον Σκίμπε είναι οι εξής:

Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει 24 ποδοσφαιριστές αλλά οι 23 θα ταξιδέψουν στο Βέλγιο για το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς τόσο μπορούν να βρίσκονται στην αποστολή.

Ο λόγος που έχει καλέσει 24 είναι διπλός. Αρχικά γιατί στην ΕΠΟ δεν ξέρουν αν τα χαρτιά του Ζέκα θα είναι έτοιμα μέχρι την Πέμπτη ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο δεύτερος προκειμένου θα γίνουν αρκετές προπονήσεις και ενδεχομένως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οπότε ήθελε να έχει μια λύση επιπλέον.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football