Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Σκοτώθηκε ο ποδηλάτης, Μικέλε Σκαρπόνι!

Ανείπωτη ήταν η τραγωδία για την ποδηλασία, που θρηνεί την απώλεια του 37χρονου Μικέλε Σκαρπόνι,ο οποίος χτυπήθηκε από ένα βαν κοντά στο σπίτι του στην Ανκόνα και υπέκυψε στα τραύματά του.

Mια ημέρα νωρίτερα, ο Μικέλε Σκαρπόνι, έβγαινε 4ος στο Tour of Alps στο Τρεντίνο και επέστρεφε περιχαρής με το αυτοκίνητο και την οικογένειά του στο σπίτι του στην Ανκόνα.

Βγήκε για προπόνηση με το ποδήλατό του, όπως είχε κάνει πολλές φορές και σε μια διασταύρωση χτυπήθηκε από βαν που δεν το αντιλήφθηκε. Δυστυχώς, το χτύπημα ήταν σφοδρό, σε σημείο που οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν πολλά πράγματα για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Ιταλός ποδηλάτης ήταν μόλις 37 ετών (μεγαλύτερη διάκριση της καριέρα του ήταν η κατάκτηση του Γύρου Ιταλίας το 2011) και πλέον τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

Μια ζωή που δεν πρόλαβε να χαρεί όπως και την οικογένειά του την οποία υπεραγαπούσε.

Το σπίτι του Σκαρπόνι είναι στο Filottrano και η Astana επιβεβαίωσε το γεγονός: "Αυτή είναι μια τραγωδία τόσο επώδυνη για να την εκφράσεις. Ο αθλητής μας, Μικέλε Σκαρπόνι, πέθανε σήμερα το πρωί την ώρα που έκανε προπόνηση με το ποδήλατό του κοντά στο σπίτι του στο Filottrano. Ο Μικέλε χτυπήθηκε από ένα βαν σε μια διασταύρωση".

Επίσης στην ανακοίνωση τονίζεται: "χάσαμε έναν μεγάλο πρωταθλητή και έναν εκπληκτικό παιδί, που πάντα χαμογελούσε σε κάθε περίσταση. Ήταν ορόσημο και ακρογωνιαίος λίθος για όλους στην Astana Pro Team. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μικέλε σε αυτή την τόσο επώδυνη στιγμή λύπης".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football