Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Σε καλοκαιρινό camp η Ακαδημία Ταυρωπού!

Σε καλοκαιρινό camp Ποδοσφαίρου στην Διεθνή Κατασκήνωση Καλύβας στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά η Ακαδημία Ταυρωπού από τις 4 έως 12 Ιουλίου.

Η Ακαδημία μας συμμετείχε με 4 αγωνιστικά Τμήματα (Junior - Προπαιδικό - Παιδικό – Εφηβικό) στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου το οποίο διεξήχθη στα 4 γήπεδα της κατασκήνωσης με συνθετικό χορτοτάπητα και σε γήπεδο εκτός κατασκήνωσης με φυσικό χορτοτάπητα.

Οι ποδοσφαιριστές μας ήρθαν αντιμέτωποι με τις εξής ομάδες: Α.Σ. Ερμής (Βόλος), Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νίκη Μιχαήλ (Λάρισα), Ακαδημία Σαραγίων (Τρίκαλα), Ακαδημία Τσάμης (Αγρίνιο), Ακαδημία Δόξα Κορησσού ( Καστοριά), Ακαδημία Ατρόμητοι (Λάρισα) και με την Ακαδημία Sinisa Mihajlovic (Σερβία).

Φωτό

  • acad_tayrwpos
  • acad_tayrwpos2
  • acad_tayrwpos3
  • acad_tayrwpos4

Πέρα από το ποδόσφαιρο τα παιδιά απόλαυσαν την θάλασσα συνδυάζοντας έτσι το ποδόσφαιρο με τις διακοπές. Επίσης, οι μικροί αθλητές συμμετείχαν και σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως: τέννις , πινγκ-πονγκ, μπάσκετ, βόλλευ, μπάνιο σε θάλλασα και πισίνα , ημερήσια εκδρομή στα παράλια του Αγίου Όρους καθώς zumba και aerobic για τα κορίτσια της αποστολής.

Την παιδιά συνόδευσαν ο κ. Αναστάσιος Μασούρας, Προπονητής και Υπεύθυνος της Ακαδημίας και η κ. Φωτεινή Ντανοβασίλη, Εκπαιδευτικός Α.Π.Θ. οι οποίοι μαζί με τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) έμειναν κατενθουσιασμένοι από την διαμονή τους στην κατασκήνωση ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football