Νέα

 

katevas 2024 1139X350

 

Κάλεσμα των Ultras Gate-3 ενόψει "πρώτης"!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Με ανακοίνωσή τους την Παρασκευή (4/8) οι Ultras Gate-3 καλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας να δώσει το παρών στην "πρώτη" της ΑΣΑ, στηρίζοντας τη νέα προσπάθεια.

Αναλυτικά:

"Για εκατοστή δέκατη τρίτη φορά η αγαπημένη μας ομάδα αρχίζει τη προετοιμασία για τη καινούργια χρονιά. Αυτή τη δευτέρα 7 Αυγούστου το γήπεδο θα ξαναπάρει σάρκα και οστά δίνοντας με το τρόπο μας μήνυμα εμψύχωσης στη καινούργια και δύσκολη αρχή για το πρωτάθλημα που έρχεται!

Προσκαλούμε σαν σύνδεσμος όλη τη πόλη και εκτός αυτής όλους τους Καρδιτσιώτες και όχι μόνο, να αγκαλιάσουν ξανά την ομάδα και να γίνουμε ένα σαν ασπίδα προστατεύοντας την. Προσκαλούμε όλους αυτούς που για τους δικούς λόγους δεν ερχότανε γήπεδο τα τελευταία χρόνια αλλά έχουνε ακόμα την ΑΣΑ στη καρδιά τους και ονειρεύονται μεγάλα πράγματα για αυτήν. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από αυτή τη προσπάθεια και πρέπει όλοι να βοηθήσουν με το τρόπο τους για να ξανακάνουμε την ΑΣΑ μας μεγάλη και αγαπητή σε όλη το τη πόλη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια για αυτό δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο για να υποδεχτούμε τους καινούργιους παίκτες και να αρχίσουν οι πράξεις...

υγ. Θα πούμε για τελευταία φορά δυο πράγματα σε όλους αυτούς που με κάθε τρόπο έριχναν λάσπη στο σύνδεσμο μας όλο αυτό το καιρό και πως είμαστε ανοιχτοί σε συζήτηση ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε θέμα αφορά την ομάδα μας και τη δράση μας όλα αυτά τα χρόνια γύρω από αυτή. Αδιαφορούμε παντελώς για όλους αυτούς που με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να ρίξουν ευθύνες πάνω μας, για όλους αυτούς που περίμεναν να μιλήσει άλλος για να πάρουν θέση, σε όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από σελίδες και σχολιάζουν και σε αυτούς που πριν κάποια χρόνια δεν ήξεραν τη χρώμα φορούσε η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και τώρα έγιναν ειδικοί στα θέματα της ομάδας. Εννοείτε πως αυτά που γίνανε στη πλάτη της ομάδας και όσα έχουν λεχθεί για εμάς δεν ξεχνιούνται ούτε διαγράφονται με το καιρό και θα είναι υπόλογοι στη πόλη μας για μια ζωή και όσοι ήταν τυφλοί ή το έπαιζαν τυφλοί και δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το βρώμικο παιχνίδι, τους προτείνουμε να πάνε σε οφθαλμίατρο ή σε ψυχολόγο καλύτερα. Δεν είμαστε ούτε πρόκειται να είμαστε με κανένα γερμανό ούτε μουζακιώτη αντιθέτως άλλοι το έκαναν αυτό και καλούμε όλους αυτούς που έχουνε κάτι να μας πούνε να έρθουν από κοντά στη κερκίδα να συζητήσουμε, που είναι σημείο ανταλλαγής ιδεών και απόψεων και είναι για όλους μας, αλλιώς να μείνουνε στα σχόλια στο ίντερνετ και στις κουβέντες του αέρα.

Και προς απογοήτευση κάποιων βρισκόμαστε στο πλάι της ομάδας πολύ πριν ξυπνήσουν που την είδαν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ σε μια νύχτα και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε ακόμη και αν πέσουμε στα τοπικά όπως κάναμε και παλαιότερα!"

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024