Τένις

 

katevas 2024 1139X350

 

Ήττα από Ρομπρέδο με εμπειρίες για Τσιτσιπά!

 
 
fytilis
70
stathis2
froutogeuseis
28
tantos_rizos
 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την τύχη να αντιμετωπίσει έναν σπουδαίο παίκτη, τον Tommy Robredo, και παράλληλα την ατυχία να αποχαιρετίσει νωρίς το Challenger της Μπρέσια στην Ιταλία, αφού ο Ισπανός έκανε ένα άψογο παιχνίδι και δεν του άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Ο Tommy Robredo προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά από την εγχείρηση που έκανε στον αγκώνα του και τον άφησε εκτός γηπέδων στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο 34χρονος Ισπανός, ο οποίος έχει περάσει από το Νο. 12 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει υποχωρήσει στο Νο. 425 και πήρε wild card για να λάβει μέρος στο Internazionali Citta di Brescia αυτή την εβδομάδα.

Στο Challenger της Μπρέσια αγωνίστηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος διανύει μια φανταστική χρονιά, που τον έχει φέρει στο Νο. 205 του κόσμου.

Ο 18χρονος Καρδιτσιώτης αντιμετώπισε τον Robredo στον 1ο γύρο της διοργάνωσης των 42.500 ευρώ, αλλά ο Ισπανός έκανε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι και πήρε τη νίκη σε λιγότερο από μια ώρα, με 6-2, 6-1.

Ο Robredo ήταν σχεδόν αλάνθαστος, σέρβιρε εξαιρετικά και έχασε μόλις 6 πόντους από τη γραμμή του σερβίς. Δεν απειλήθηκε με break point και "έσπασε" 5 φορές το σερβίς του ταλαντούχου Έλληνα τενίστα, για να πάρει μια γρήγορη πρόκριση για τον 2ο γύρο.

Μετά και από αυτή την ήττα, ο Στέφανος ενδέχεται να χάσει λίγες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, αφού πέρσι τέτοια εποχή κατέκτησε τον πρώτο επαγγελματικό τίτλο της καριέρας του, στο Futures των 10.000 δολαρίων της Κύπρου στη Λευκωσία.

Προς το παρόν πάντως ο 18χρονος αθλητής μας είναι πολύ ψηλά και όπως όλα δείχνουν δε θα κινδυνέψει να χάσει την είσοδό του στο προκριματικό ταμπλό του Australian Open τον Ιανουάριο του 2017.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024