Φωτό ημέρας

Τα αδέρφια Κούρκουλα γιόρτασαν την ίδια μέρα... δύο ανόδους!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Πέρα από εξαιρετικοί χαρακτήρες, τα αδέρφια Νίκος και Χρήστος Κούρκουλα, έχουν και τρομερές δυνατότητες σαν ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το βιογραφικό τους.

Ο Νίκος Κούρκουλας, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον ΑΟ Σελλάνων όμως στα 19 του κατάφερε να αντιμετωπίσει με τα χρώματα της ΑΕΚ τον τεράστιο Ρουί Κόστα της Μπενφίκα σε φιλική αναμέτρηση στις ΗΠΑ!

Τι να πεις για έναν παίκτη που έστω και σε νεαρή ηλικία πρόλαβε να γευτεί απίστευτες εμπειρίες.

Μετά από ένα μικρό πέρασμα από ομάδες της Αθήνας αλλά και τον ΑΟΚ, πλέον αποτελεί τον παίκτη "κλειδί" της αμυντικής γραμμής των Σελλάνων.

Υπήρξε ο αρχηγός των "κυανόλευκων" και ένας εκ των βασικών συντελεστών της ανεπανάληπτης φετινής πορείας τους με την κατάκτηση όλων των τίτλων και παράλληλα της ανόδου στη Γ' Εθνική.

Ο Χρήστος Κούρκουλας, αγωνίστηκε από νεαρή ηλικία στους Νέους της ΑΣΑ και στην συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα για την μεγάλη ομάδα.

Κατάφερε να πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του αποκομίζοντας μάλιστα τεράστιες εμπειρίες, στο ξεκίνημα των ανόδων της Αναγέννησης.

Αρκετές φορές στάθηκε άτυχος όμως πάντα έβρισκε τον τρόπο να ξεπερνά κάθε εμπόδιο.

Φέτος, αποτέλεσε το "εργαλείο" της μεσαίας γραμμής της Παλαμαϊκής και στο τέλος πανηγύρισε την άνοδο στην κορυφαία τοπική κατηγορία σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του Παλαμιώτικου συλλόγου.

Τα αδέρφια Κούρκουλα γιόρτασαν την ίδια μέρα μέρα... δύο ανόδους.

Αναμφίβολα, είναι κάτι που δεν συμβαίνει αρκετά συχνά...

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024