Αναγέννηση Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Μπλέτσας: "Πρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα"

 

 

ilios

 

tsitoglou2

 

vlaxakis 750x250

 

noshleia sto spiti cover

Υπέρ της άμεσης έναρξης τάχθηκε σε δηλώσεις του ο Βαλάντης Μπλέτσας, ενώ αναφέρθηκε και στο οικονομικό.

Την ανάγκη άμεσης έναρξης του πρωταθλήματος εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας, Βαλάντης Μπλέτσας.

Σε δηλώσεις του στο FL News, στάθηκε στο γεγονός ότι οι ομάδες έως τώρα το μόνο που κάνουν είναι να πληρώνουν και σημείωσε ότι υπάρχουν εκκρεμότητες προς τις ΠΑΕ που πρέπει να τακτοποιηθούν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μπλέτσας:

"Οι ομάδες πρέπει να ξεκινήσουν. Περιμένουμε τόσο καιρό, από εβδομάδα σε εβδομάδα. Το αν έφυγε κάποιος ή παραιτήθηκε τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν αφορά άμεσα τις ομάδες. Πρέπει να ξεκινήσουμε.

Έχει γίνει ένας προγραμματισμός, ώστε να παίξουμε στις 22 Οκτωβρίου. Αναγκαζόμαστε μόνο να πληρώνουμε. Μόνο αυτό κάνουμε. Έσοδα δεν υπάρχουν από πουθενά. Θεωρώ ότι πρέπει να ξεκινήσουμε και άμεσα.

Δεν είναι μόνο τα πιστοποιητικά. Είναι πολλά πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει και δεν έχουν γίνει. Κοιτάμε μόνο τι πρέπει να δώσει μια ομάδα και δεν κοιτάμε τι πρέπει να πάρει. Υπάρχουν εκκρεμότητες. Πρέπει να δοθούν από το κράτος χρήματα ή, από τη Super League στις ΠΑΕ της Β' Εθνικής, γιατί μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο που δεν το κοιτάει κανείς. Είναι μόνο τι πληρώνουμε.

Κι εμείς μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία, κάθε χρόνο εξυγίανση. Έχουμε πάρει ένα μνημόνιο και το πάμε. Πληρώνουμε κάθε τόσο ό,τι και να γίνει και ποδόσφαιρο δεν βλέπουμε. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό. Έχουν γίνει πολλά φέτος που δεν έπρεπε να έχουν γίνει, αλλά είναι άλλοι αρμόδιοι και, σίγουρα, όχι εγώ.

Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν ποδοσφαιρική υγεία. Θα παλέψουν και αυτή τη χρονιά όσοι πρόεδροι μπορούν οικονομικά και πληρώνουν. Όλοι πληρώνουν από το υστέρημά τους έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε και εσάς που βοηθάτε και ενημερώνετε καθημερινά τον κόσμο με αξιοκρατία. Λάθη γίνονται από παντού και ελπίζω να δούμε μπάλα.

Όλες οι ομάδες έχουν ανάγκη το οικονομικό. Τα λεφτά πρέπει να έρθουν από εκεί που πρέπει να έρθουν και όχι κάθε χρόνο να λέμε για εξυγίανση. Κάποιοι έπρεπε να έχουν πληρώσει αυτή τη διαδικασία. Άκουσα πρόταση: «Ας είχε πληρωθεί ΙΚΑ και Εφορία και ο ποδοσφαιριστής να έμενε απλήρωτος». Τι θα έτρωγε; Τα πόδια του; Εδώ μιλάμε για ανθρώπους, δεν είναι πιόνια".

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός 22 55
2
ΑΕΛ
ΑΕΛ 22 49
3
Νίκη Βόλου
Νίκη Βόλου 22 32
4
ΑΕΚ Β'
ΑΕΚ Β' 22 32
5
Μακεδονικός
Μακεδονικός 22 31
6
ΠΑΟΚ Β'
ΠΑΟΚ Β' 22 30
7
Αναγέννηση Καρδίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας 22 29
8
Ηρακλής
Ηρακλής 22 29
9
Κοζάνη
Κοζάνη 22 24
10
Καμπανιακός
Καμπανιακός 22 23
11
Αιολικός
Αιολικός 22 19
12
Απόλλων Πόντου
Απόλλων Πόντου 22 11
13
Αλμωπός Αριδαίας
Αλμωπός Αριδαίας 0 0

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024