Αναγέννηση Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Λαμπρή βραδιά στην κοπή πίτας του ΑΣ Αναγέννηση!

 

 

ilios

 

tsitoglou2

 

vlaxakis 750x250

 

noshleia sto spiti cover

Γιορτινό και παράλληλα συγκινητικό ήταν το κλίμα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Αναγέννηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (18/2).

Το παρών έδωσαν αρκετοί επίσημοι προσκεκλημέμοι, όπως επίσης και η φοβερή ομάδα του 1993 που τιμήθηκε.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ερασιτέχνη:

Μέσα σε θαυμάσιο γιορτινό κλίμα που είναι και απόρροια των τελευταίων θετικών εξελίξεων για το κεφαλαιώδες ζήτημα του γηπεδικού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο φιλόξενο κοσμικό κέντρο "ΚΕΝΤΙΑ" ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Αναγέννηση!

Σε μια λαμπρή "κιτρινόμαυρη" βραδιά όπου τα κεντρικά πρόσωπα ήταν τα μέλη της θρυλικής ομάδας του 1993 που τιμήθηκαν και στην οποία έδωσαν το παρών εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του συλλόγου, μέλη αλλά και απλοί φίλαθλοι...

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η βουλευτής της κυβέρνησης κ. Παναγιώτα Βράντζα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ο πρόεδρος ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Ορέστης Ψαχούλας και Γιώργος Μάττας, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Αριστοτέλης Σπάνιας ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Βασίλης Τσιαμούλης καθώς και πλήθος φιλάθλων.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Σωτήρης Κορέλλας που συντόνισε την εκδήλωση καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έδωσε το λόγο σε όλους τους επισήμους που απηύθυναν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Δια στόματος της βουλευτού κ. Παναγιώτας Βράντζα έγινε γνωστό ότι η εξαγγελία για την παραχώρηση χώρου από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος εμφανίστηκε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος στον χαιρετισμό του τονίζοντας ότι δικαιώνεται η προσπάθεια των ανθρώπων που στήριξαν αυτό το εγχείρημα που ανήκει σε όλους...

Ευχαρίστησε δε και τους κυβερνητικούς βουλευτές και τον βουλευτή της αντιπολίτευσης αλλά και όλους όσοι διευκόλυναν όλες τις διαδικασίες ώστε να μην υπάρξει χρονοτριβή.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας στον χαιρετισμό του εξήρε το έργο της διοίκησης και στάθηκε στην προσφορά της Αναγέννησης και επικρότησε την προσπάθεια για το γηπεδικό.

Όπως και ο πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός που μάλιστα μίλησε με θερμά λόγια για την φοβερή ομάδα του 1993.

Τιμήθηκαν στην εκδήλωση οι χορηγοί κ.κ. Φώτος, Θάνος και Πέτρου για την προσφορά τους στο προπονητήριο "Γιώργος Μπαζής".

Στην εκδήλωση έπαιξαν και δύο βίντεο από την πρόοδο στο γηπεδικό αλλά και την πορεία της ομάδας του 1993.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης μελών της θρυλικής ομάδας του 1993.

Την βράβευση προανήγγειλε ο δημοσιογράφος και μέλος του συλλόγου Θεοδόσης Κατσάρας μιλώντας για κείνη την εκπληκτική περίοδο όπου πέραν όλων των άλλων έγινε το ρεκόρ όλων των εποχών στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

Το παρών έδωσαν όπως προαναφέραμε προπονητές και αθλητές όλων των τμημάτων του Συλλόγου (ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ γυναικών) που μεγαλώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα...

Η εκδήλωση έκλεισε με πολύ κέφι και χορό από την ορχήστρα του κέντρου, ενώ κάποια στιγμή ο Βασίλης Νταλάρας, τραγούδησε και τον ύμνο της ομάδας μέσα σε αποθέωση...

 

Pin It
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Βαθμολογία

Θέση
Ομάδες
Αγώνες Πόντοι
1
Λεβαδειακός
Λεβαδειακός 22 55
2
ΑΕΛ
ΑΕΛ 22 49
3
Νίκη Βόλου
Νίκη Βόλου 22 32
4
ΑΕΚ Β'
ΑΕΚ Β' 22 32
5
Μακεδονικός
Μακεδονικός 22 31
6
ΠΑΟΚ Β'
ΠΑΟΚ Β' 22 30
7
Αναγέννηση Καρδίτσας
Αναγέννηση Καρδίτσας 22 29
8
Ηρακλής
Ηρακλής 22 29
9
Κοζάνη
Κοζάνη 22 24
10
Καμπανιακός
Καμπανιακός 22 23
11
Αιολικός
Αιολικός 22 19
12
Απόλλων Πόντου
Απόλλων Πόντου 22 11
13
Αλμωπός Αριδαίας
Αλμωπός Αριδαίας 0 0

Αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024