Αναγέννηση Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Τελεσίγραφο Μίλερ και αιχμές για Μπούρμπο!

 

 

ilios

 

tsitoglou

 

vlaxakis 750x250

 

arvithas

Με επιστολή του την Τετάρτη (18/4) ο Κλάους Ντίτερ Μίλερ, τονίζει ότι αν μέχρι την Πέμπτη (19/4) δεν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση θα αποχωρήσει από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Μάλιστα, αφήνει αιχμές προς τον Βασίλη Μπούρμπο, κάνοντας λόγο πως "αθέτησε την συμφωνία".

Αναλυτικά η δημόσια επιστολή του Κλάους Μίλερ:

"Από το καλοκαίρι του 2017 έχω αναλάβει την πλήρη διαχείριση της ομάδας μετά την συμφωνία μου με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, κύριο Μπούρμπο Βασίλειο, ο οποίος αποδέχθηκε να μου μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών (90%) της ΠΑΕ.

Δυστυχώς, όμως, μέχρι και σήμερα ο κύριος Μπούρμπος Βασίλειος εκμεταλλευόμενος διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα, την κακή νομική εκπροσώπηση που είχα από τον πρώτο νομικό μου σύμβουλο και την άγνοια μου για την ελληνική νομοθεσία αρνείται να τηρήσει τα συμφωνηθέντα αν και έχει λάβει προσωπικά ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, το οποίο δεν είναι της παρούσης να το αναφέρω. Αρνείται ακόμη και να μεταβιβάσει το ποσοστό του 67% των μετοχών της ομάδας λαμβάνοντας το υπολειπόμενο χρηματικό ποσό.

Παράλληλα, εμφανίστηκαν μη γνωστοποιημένα σε μένα χρέη, όπως αυτά προς τον Δήμο Καρδίτσας για την χρήση γηπέδου, αλλά και προσφυγές παικτών. Ταυτόχρονα δεν μπορώ να καταθέσω τα υπολειπόμενα χρήματα σε λογαριασμό του κυρίου Μπούρμπου Βασιλείου λόγω δικών του προβλημάτων στις Τράπεζες, με αποτέλεσμα να μην προχωρά η μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας σε εμένα.

Για το λόγο αυτό οι εκπρόσωποι μου με το νέο νομικό μου σύμβουλο συναντήθηκαν στις 15 Μαρτίου 2018 με τον κύριο Μπούρμπο Βασίλειο και το νομικό του σύμβουλο στο Μουζάκι Καρδίτσας και συμφώνησαν στα εξής:

Α) την άμεση μεταβίβαση προς εμένα ποσοστού 67% των μετοχών της ομάδας.

Β) την καταβολή από εμένα στον κύριο Βασίλειο Μπούρμπο του υπολειπόμενου ποσού της συμφωνημένης αξίας των μετοχών ταυτόχρονα με τη μεταβίβαση του ποσοστού 67% των μετοχών της ομάδας.

Γ) την ανάληψη και την εξόφληση της οφειλής της ΠΑΕ Αναγέννησης Καρδίτσας στον Δήμο Καρδίτσας για τη χρήση του γηπέδου μέχρι 30-08-2017, αποκλειστικά από τον κ. Βασίλειο Μπούρμπο με την μεταβίβαση του ποσοστού 67% των μετοχών προς εμένα.

Δ) την άμεση ρύθμιση των οφειλών της ομάδας μας στην ΔΟΥ Καρδίτσας.

Ε) την άμεση ρύθμιση των οφειλών της ομάδας στο ΙΚΑ Καρδίτσας.

ΣΤ) την ταυτόχρονη με τη μεταβίβαση σε μένα του το ποσοστό του 67% των μετόχων της ομάδας εξόφληση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κατά τη συνάντηση αυτή ο κύριος Βασίλειος Μπούρμπος ανέλαβε μόνο την υποχρέωση να μας προσκομίσει βεβαίωση από τον Δήμο Καρδίτσας για την οφειλή της χρήσης του γηπέδου, την οποία είχε προσδιορίσει στο ποσό των 20.000 ευρώ.

Και ενώ ανέμενα την έκδοση της βεβαίωσης κατά τη συνάντηση μας στις 16 Απριλίου, η οποία έλαβε χώρα στην πόλη της Καρδίτσας, ο κύριος Βασίλειος Μπούρμπος, μου προσκόμισε έγγραφο οφειλής της ομάδας, κατά τον χρόνο που αυτός είχε τη διαχείριση της ομάδας, από τον Δήμο Καρδίτσας, στο οποίο βεβαιωνόταν ότι οφείλει δεν ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ που υπολόγιζε ο ίδιος, αλλά στο ποσό των 60.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα αθέτησε την υποχρέωσή του να προβεί στην ολοσχερή εξόφληση της οφειλής αυτής με τα καταβαλλόμενα από εμένα σε αυτόν χρήματα για την εξόφληση της μεταβίβασης των μετοχών και έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει από τη συνάντηση μέσα σε 10 λεπτά από την έναρξη της, λέγοντας «δεν με ενδιαφέρει αν πέσει η ομάδα ούτε αν πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές».

Λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του κυρίου Βασιλείου Μπούρμπου, ο οποίος σκοπίμως δεν μου μεταβιβάζει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, κινδυνεύει να διαλυθεί η ομάδα μας.

Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσω να χρηματοδοτώ την ομάδα μας όταν δεν κατέχω τις μετοχές για τις οποίες έχω ήδη καταβάλει τα χρήματα για την αξία τους και παράλληλα δεν μπορώ να αμελήσω την πιθανότητα του προφανούς κινδύνου να με παύσει από τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ομάδας, όπως χθες με απείλησε δημόσια ο κύριος Βασίλειος Μπούρμπος.

Προς ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας, καλώ τον κύριο Βασίλειο Μπούρμπο για τελευταία φορά να προσέλθει μέχρι και την Πέμπτη 19-04-2018 στον υποδειχθέντα από εμένα συμβολαιογράφο για τη μεταβίβαση του 67% των μετοχών της ομάδας και την ταυτόχρονη ανάληψη της υποχρέωσης αποπληρωμής των οφειλών στο Δήμο Καρδίτσας αποκλειστικά από τον κ. Βασίλειο Μπούρμπο με τα καταβαλλόμενα από εμένα χρήματα, έτσι ώστε αμέσως να καταβληθούν τα οφειλόμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα με μοναδικό σκοπό την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Σε διαφορετική περίπτωση, επειδή πλέον δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του κυρίου Βασιλείου Μπούρμπου και αυτό γιατί από το καλοκαίρι του 2017 αν και έχω αναλάβει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας δεν μου έχει μεταβιβάσει ούτε μία μετοχή στο όνομα μου, είμαι αναγκασμένος να σταματήσω να χρηματοδοτώ το ποδοσφαιρικό τμήμα και να προσφύγω στη δικαιοσύνη, στις φορολογικές και ελεγκτικές αρχές και στις αθλητικές αρχές για την προάσπιση των δικαιωμάτων μου και των δικαιωμάτων της ομάδας μας".

Καρδίτσα 17-04-2017

Klaus Muller

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόγραμμα Αγώνων

keramario

sirilas

konstantakos

kotselitis

tzekos

karaxalios2

eurwidea

prosgolitis

14

karditsaSPORT football