Αναγέννηση Καρδίτσας

 

katevas 2024 1139X350

 

Βαζάκας: "Παίζουμε τελικό με Εργοτέλη"

 

 

ilios

 

tsitoglou

 

vlaxakis 750x250

 

arvithas

Ιδιαίτερα κρίσιμα χαρακτήρισε τα επόμενα παιχνίδια της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Γιώργος Βαζάκας, μετά την ήττα στην Καλλιθέα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Βαζάκας:

"Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 15 λεπτά, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεχθήκαμε ένα αστείο γκολ από στημένη φάση. Το ίδιο έγινε και με το δεύτερο γκολ.

Χάσαμε ένα ημίχρονο, χάσαμε τον έλεγχο, περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι, γιατί οι παίκτες έχασαν την αυτοσυγκέντρωση. Ήθελαν πολύ να κερδίσουν για τη σωτηρία μας. Χάσαμε τα υπόλοιπα λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού, παίξαμε με δύο σέντερ φορ. Θεωρώ ότι υπήρξαν δύο κακές επιλογές του διαιτητή. Μία το οφσαιντ που έγινε το 3-0 και μία το πέναλτι που δεν έδωσε και θα μπορούσε να γίνει στο 85-86 το 3-2 και θα μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να αλλάξει. Όπως άλλαξε και στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που τελειώνει στο 93’ ή στο 96’, όπως σήμερα. Ο διαιτητής σήμερα έκανε διαιτητικά, τρομερά λάθη. και νομίζω ότι εκεί χάλασε την εικόνα του παιχνιδιού. Δίνω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, γιατί παίζει και πολεμάει μέχρι τέλους, παρότι έχει πέσει.

Αυτό δείχνει αξιοπρέπεια. Εμάς φέτος ο θεός μας αγαπάει. Έχασαν και οι άλλοι αντίπαλοι, παίζουμε τελικό την Τετάρτη. Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη με τον Εργοτέλη για να πετύχουμε τη σωτηρία μέσα στα αγωνιστικά πλαίσια".

Για το εάν είναι κρίσιμα και τα υπόλοιπα παιχνίδια, εκτός από αυτά που έχει να δώσει και η Αναγέννηση Καρδίτσας: "Είναι όλα. Για εμάς είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Ο Αιγινιακός παίζει με την Καλλιθέα. Δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει. Η Καλλιθέα, όπως παίζει, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Αιγίνιο. Αν πάρει αποτέλεσμα, νομίζω ότι η ζυγαριά θα κλίνει προς το να πέσει ο Αιγινιακός. Όπως το πρόγραμμα της Σπάρτης είναι πολύ δύσκολο. Παίζει με τον Άρη και έχει δύο ματς μέσα στη Δράμα και τον ΟΦΗ. Είναι όλα λεπτομέρειες. Για εμάς είναι μονόδρομος η νίκη την Τετάρτη για να πιάσουμε την Σπάρτη και από εκεί και πέρα ψάχνουμε για ένα βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την κατηγορία. Τα δικαστικά δεν θα τα πω. Είναι άλλο κομμάτι, δεν είναι δικό μου θέμα".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόγραμμα Αγώνων

keramario

sirilas

konstantakos

kotselitis

tzekos

karaxalios2

eurwidea

prosgolitis

14

karditsaSPORT football