Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Μπουρνάκας: "Το σκορ μας αφήνει πικρή γεύση"

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Ο Γιάννης Μπουρνάκας, στη συνέντευξη τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης του ΑΟΣ με τον Βόλο ΝΠΣ, αφού αρχικά έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου τονίζοντας πως η ήττα ήταν φυσιολογική, στάθηκε στην πικρή γεύση που αφήνει το σκορ και η έκταση που πήρε.

Επιπλέον όπως ανέφερε όλα κρίθηκαν στα πρώτα 15' του δεύτερου μέρους, όπου ο αντίπαλος με την ποιότητα που διαθέτει δεν συγχώρεσε τα όποια λάθη έγιναν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μπουρνάκας:

"Θεωρώ ότι παίζαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είχα ήδη εικόνα από το πρώτο ματς, ποδοσφαιρική ομάδα, πρώτο φαβορί για άνοδο.

Φυσιολογική ήττα αλλά το σκορ μας αφήνει πικρή γεύση, είχαμε μια καλή εικόνα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα των παιδιών, κάποια λάθη δε μας άφησαν να είμαστε μέσα στο παιχνίδι.

Τα ματς που μας ενδιαφέρουν απόλυτα είναι τα ματς που έρχονται και σίγουρα το μόνο που μας μένει. Δεν ήρθαμε να κλειστούμε, να δημιουργήσουμε προβλήματα, ήρθαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Βόλου και εμείς έχουμε μια δύσκολη πορεία, να παλέψουμε όλα τα ματς".

Για το εφιαλτικό πρώτο 15λεπτο του δευτέρου μέρους ανέφερε: "Αυτό είχαμε πει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, πως το πρώτο τέταρτο ήταν πολύ σημαντικό γιατί αν δε δεχτούμε γκολ θα δημιουργήσουμε άγχος στον αντίπαλο, θα νιώθει πίεση για να κοιτάει και προς τα πίσω. Ότι είπαμε μας βγήκε εντελώς αντίθετο και μέσα σε 15' τέλειωσε το ματς. Θεωρώ ότι με την εικόνα του πρώτου μέρους είχαμε σκοπό στο δεύτερο να βγούμε να παλέψουμε το ματς. Νομίζω μέσα σε 15' τέλειωσαν όλα. Φυσιολογικά αφού είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, δε συγχωρεί τα λάθη και δυστυχώς τα πληρώσαμε".

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024