Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Μπουρνάκας: "Ήταν μια καθαρή και δίκαιη νίκη"

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
 

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στη νίκη επί του Αλμυρού, έμεινε ο προπονητής του ΑΟΣ, Γιάννης Μπουρνάκας.

Μάλιστα, ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως η νίκη ήταν καθαρή και δίκαιη, καθώς η ομάδα του απέδειξε μέσα στο γήπεδο πως την ήθελε πολύ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Για μας ήταν οριακό το παιχνίδι. Θέλαμε πολύ τη νίκη και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο. Οι βαθμοί μας χρειάζονταν άμεσα αλλά η νίκη θα μας βοηθήσει και στο ψυχολογικό κομμάτι. Στα προηγούμενα ματς είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα αλλά σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολύ καλή εικόνα. Σκοπός μας ήταν να πάρουμε τους βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο κάποια στιγμή αγχωθήκαμε, οδηγηθήκαμε σε ορισμένα λάθη και ίσως να μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο εύκολα το ματς. Ηταν μια καθαρή και δίκαιη νίκη. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό".

Για το αν αυτή η νίκη θα "απελευθερώσει" την ομάδα: "Τα περισσότερα παιδιά αγωνίζονται για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Ειδικά στα πρώτα ματς θέλαμε και την τύχη μαζί μας, είχαμε πολλές απουσίες και αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Εχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση θα έχουμε καλύτερη συνέχεια".

Για το αν το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο της ομάδας: "Το πρώτο ημίχρονο πράγματι ήταν πολύ καλό και σε προηγούμενα ματς υπήρχαν διαστήματα που η ομάδα απέδιδε αρκετά καλά. Σήμερα απλά είχαμε καλύτερη συνοχή ως ομάδα. Το συγκεκριμένο διάστημα μας βοήθησε να πετύχουμε το γκολ και από εκεί και πέρα να διαχειριστούμε σωστά τον αγώνα".

 

Pin It

a_epsk_below

 
10
11
12
 
b g2 epsk
 

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024