Ποδόσφαιρο

 

katevas 2024 1139X350

 

Μονόδρομος το τρίποντο για τον ΑΟ Σελλάνων!

Τον ΑΠΟΚ Βελούχι θα υποδεχτεί το απόγευμα της Κυριακής (25/2, 15:00) ο ΑΟ Σελλάνων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Πρόκειται, για μια αναμέτρηση στα μέτρα των "κυανόλευκων" και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομος στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους.

Ήδη η υπόθεση σωτηρία έχει γίνει αρκετά δύσκολη, με συνέπεια το παιχνίδι κόντρα στο Βελούχι να αποκτά χαρακτήρα τελικού.

Άλλωστε, μετά από μια σειρά άσχημων αποτελεσμάτων ο ΑΟΣ στοχεύει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το παιχνίδι με το Βελούχι, μπορεί να μοιάζει εύκολο, όμως ο Μπουρνάκας ζητά την ιδιαίτερη προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος η ομάδα του Προαστίου, μετά από ένα αρνητικό σερί 7 αγωνιστικών χωρίς νίκη (4 ισοπαλίες - 3 ήττες), χρειάζεται τρίποντα μέχρι τέλους για να σώσει τη χρονιά.

Το πρόγραμμα από δω και πέρα είναι βατό καθώς ακολουθούν τα ματς με Βελούχι, Διγενή Νεοχωρίου, Οπούντιο Μαρτίνου και Αχιλλέα Φαρσάλων. Παράλληλα υπάρχουν και δύο ντέρμπι με Ρήγα (εκτός) και Αστέρα Ιτέας (εντός) που αναμένεται να κρίνουν κατά πολύ το μέλλον του ΑΟΣ στην κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, το θετικό για τον Γιάννη Μπουρνάκα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

kavouris

samaras

garavelas

mixalis

giannousas

karagiannis

52

5758

kyriakopoulos

46

karditsaSPORT football