ΕΠΟ - Διαιτησία

 

katevas 2024 1139X350

 

Κρίσιμο ΔΣ η Football League την Πέμπτη (28/9)!

Αποφάσεις για την έναρξη του πρωταθλήματος καλείται να πάρει η διοργανώτρια αρχή της Football League στο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (28/9, 15:00).

Θα τεθούν επί τάπητος όλες οι εξελίξεις, η έλλειψη χορηγιών, τα προβλήματα και θα πάρουν απόφαση για την "επόμενη μέρα" στη Λίγκα. Λογικά, θα έχει κατατεθεί επίσης και η αγωγή στη Super League, εκτός απροόπτου, αφού στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας είναι να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες, μιας και δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση. Το πρωτάθλημα βέβαια είναι δύσκολο να ξεκινλησει στις 7-8 Οκτωβρίου, διότι η ΕΕΑ θα πρέπει να εξετάσει συνάμα και τους φακέλους των ομάδων. Από τη στιγμή, που γνωστοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος θα πρέπει δύο εβδομάδες πριν να ενημερώσει τις ΠΑΕ για τα δικαιολογητικά και τη συμπλήρωση των φακέλων. Συν τοις άλλοις, η ΑΕ Καραϊσκάκης και η Δόξα Δράμας πρέπει να γίνουν ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00 θα διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία μας Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1) Αγωνιστικά θέματα - Έναρξη Πρωταθλήματος

2) Ασφάλιση ποδοσφαιριστών

3) Διάφορα θέματα".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football