ΕΠΟ - Διαιτησία

 

katevas 2024 1139X350

 

Λεουτσάκος: "Είναι πενιχρά τα έσοδα"

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Απαντήσεις σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League έδωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πριν την έναρξη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος:

"Από πέρσι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για εξυγίανση, ήρθαν κάποια λεφτά, αλλά τα δώσαμε εκεί που χρωστούσαμε. Έχουμε συμβόλαιο με την ΕΡΤ και για φέτος και αυτό μας πιέζει να αρχίσουμε το πρωτάθλημα. Τα έσοδα είναι λίγα, πενιχρά, ίσα ίσα να καλύψουν οι ομάδες κάποιες υποχρεώσεις. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό.

Πέφτουν 6 ομάδες και ξεκινούν όλες με πρώτο στόχο να επιβιώσουν πρώτα απ’όλα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε, αλλά με σωστές συνθήκες. Από πέρσι οι ομάδες είχαν ασφαλιστήριο και φέτος θα γίνει αυτό. Έχουμε ένα ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τα παιδιά.

Την Πέμπτη στο συμβούλιο θα έχουμε τον κ. Περέιρα, ο οποίος μου είπε ό,τι δεν ήξερε, σχετικά τη δήλωση που έκανε περί στημένων αγώνων, ανακάλεσε και θα είναι κοντά μας. Πρώτη φορά στα χρονικά θα έρθει σε συμβούλιο της Football League ο πρόεδρος της ΚΕΔ. Θα μιλήσει από πρώτο χέρι, θα γίνει ενημέρωση στους εκπροσώπους των ομάδων, κάτι που είναι καλύτερο από το να τα λέω εγώ.

Η Football League δεν χρωστάει ευρώ σε διαιτητές. Αρκετές ομάδες έχουν στείλει αίτημα να ξεκινήσουμε 8 Οκτωβρίου. Αν το αποφασίσουν αυτό οι ομάδες, τότε θα γίνει σέντρα εκείνη την ημερομηνία. Προσπαθούμε να βρούμε μέρες και ώρες, έτσι ώστε να μας βλέπει ο κόσμος, να μην συμπίπτουν οι ώρες με τη Σούπερ Λιγκ, καθώς όπως πληροφορήθηκα θα μας δείχνει η ΕΡΤ2, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό".

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024