ΕΠΟ - Διαιτησία

 

katevas 2024 1139X350

 

Οριστικό -3 σε ΑΣΑ και άλλους τρεις!

Νέα δεδομένα στη βαθμολογία της Football League φέρνουν οι αποφάσεις που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο την Τετάρτη (18/04).

Κι αυτό διότι, απορρίφθηκαν οι εφέσεις των Αναγέννησης Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Αιγινιακού και Καλλιθέας.

Οι ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλωνα Λάρισας, Καλλιθέα, Αιγινιακός βρέθηκαν ενώπιον της επιτροπής σε μία διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο των εφέσεων που είχαν καταθέσει μετά την αποτυχία τους να περάσουν το πρώτο στάδιο επιτήρησης.

Θυμίζουμε επίσης ότι εφέσεις δεν κατέθεσαν οι ΠΑΕ Παναιγιάλειος, Πανσερραϊκός και Σπάρτη.

Μέσα σε όλες τις δυσκολίες που βιώνει φέτος η Αναγέννηση, ήρθε μια ανρητική εξέλιξη που τη βάζει σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Αναλυτικά:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά της υπ' αριθμ. 4/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της υπ' αριθμ. 5/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κατά της υπ' αριθμ. 10/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου ΑδειοδότηΑσης της ΕΠΟ.

Απέρριψε την ένδικη αίτηση της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ κατά της υπ' αριθμ. 3/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ".

 

Pin It

   Διαβάστε ακόμη...

23

korokidas e n

gkioulekas

kaminioti

dimiourgia

lafiamma

54

karditsaSPORT football