ΕΠΟ - Διαιτησία

 

katevas 2024 1139X350

 

Ο Τζανόπουλος νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ!

 
 
23
gkioulekas pavlos
korokidas e n
dimiourgia
54
kaminioti 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης κατ’ εφαρμογή της προσπάθειας που κάνει για τη θωράκιση της Ομοσπονδίας από όσους σχεδίαζαν ορισμό Διοικούσας Επιτροπής, προχώρησε σε ανακατατάξεις στην Εκτελεστική Επιτροπή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αυτής το μεσημέρι της Τρίτης (30/8).

Συγκεκριμένα αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι πλέον ο Μιχάλης Τζανόπουλος στη θέση του Βαγγέλη Τοπολιάτη και αυτό για να μην υπάρξει εμπλοκή στην περίπτωση που ο τελευταίος κηρυχτεί έκπτωτος λόγω της υπόθεσης με το βούλευμα της "Κάρτας Υγείας", όπως και ο ίδιος ο Γκιρτζίκης.

Ο Τζανόπουλος δεν έχει καμία δικαστική εκκρεμότητα και θα μπορέσει αν χρειαστεί να πάει την ΕΠΟ ως πρόεδρος στην εκλογική γενική συνέλευση της 1ης Οκτωβρίου στα Χανιά.

Επίσης, ρόλο β’ αντιπροέδρου ανέλαβε ο Μάνος Γαβριηλίδης στη θέση του Βαγγέλη Μαζαράκη, που επίσης έχει εμπλακεί στην "Κάρτα Υγείας".

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που ξεκίνησε στις 15:00 μετέχει και ο συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος για να συμβουλεύσει τα μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας για το τι πρέπει να πράξουν από εδώ και πέρα.

 

Pin It

Διαβάστε ακόμη...

PALAMAS XOROS 2024